tiistai 31. heinäkuuta 2012

1# Aloitus!

Moikkamoi! Päätinpä kirjoittaa tällaisen aloitus postauksen missä kerron vähän meistä ja mitä kirjoittelen tähän blogiin! Jotkut varmaan tunnistavat minut edellisestä blogistani Erica a dreamista. Mutta en yhtään jaksanut enään kirjoittaa blogia, mutta yhtäkkiä sain intoa jostain niin tässähän sitä ollaan!
Weston Joychild eli Skidi on hevoseni joka on asustanut meidän perheessä jo 10 vuotta, ja siitä on kuoriutunut niin ihana ja mahtava hevonen että siitä ei ikinä luovuta! Ollaan Skidin kanssa kisattu 90-100cm tasolla esteillä ja koulua HeC-HeB mutta hevonen on VaB ja 120cm tasoinen. Ratsastaja ei ole kylläkään ollenkaan siihen valmis :D. Skidi on nyt vähän enemmän saikulla, sillä ratsastetaan silti mutta ei treenata aktiivisesti esteitä tai koulua. Skidillä arvellaan että sillä on todella pahanlaatuinen vatsahaava, sen takia ei haluta kilpailla. Skidi on aina hyväntuulinen ja iloinen mutta nyt on vihainen jne. Muuallakin ollaan huomattu vatsahaavaan suuntautuvaa oireilua. Saatiin klinikkaaika vasta elokuulle ja silloin viedään tutkittavaksi ja toivotaan että saadaan lääkettä ja hoitoohjeet! Nyt Skidi on ollut kesällä 3-4 vko vain laitumella lihoamassa, ja siinä onnistuttiin! (:











Ratsastan myös joskus Brenda hevosta mistä voin mainita täällä blogissa, mutta en halua tuoda sitä mitenkään enemmän esille, koska hevonen ei ole omani! Blogissa kerron minun ja Skidin arjesta missä keskitytään myöhemmin treenaamiseen ja kisaamiseen! (:

TERVETULOA! (:

2 kommenttia: