torstai 10. heinäkuuta 2014

Savonlinna Opera Games 4-6.7

Huh, Savonlinnasta kotiuduttu. Tällä kertaa kylläkin ihan vain kisahoitajana mutta silti jäi mukaan kivoja muistoja, uusia tuttavia ja kiva reissu! Olin tällä kertaa Cian hevosenhoitajana/oikeana kätenä.
Rekka lähti torstai aamuna pihasta kello 5:50 kohti Savonlinnaa.
 Matkalla piti pysähtyä kolmeen kertaan hakemaan kahvia että me pysyttäisiin hereillä. Matkaan tuli kylläkin paljon mutkia, varsinkin kisapaikalla niitä tuli todella paljon vastaan, oltiin jopa valmiita pakkaamaan hevoset takaisin autoon ja lähteä kotiin. No mutta saatiin hepat karsinoihin ja auto sähköpaikkaan. Kävin vielä kävelyttämässä hepat ja laitoin ne kuntoon Cialle kun hän lähti ratsastamaan. Heitin iltaruoat ja päästiinkin syömään.




Perjantaina aamu alkoi tietty aamuruokinnalla, aamukävelyillä, aamuratsastuksella ja tietty ihanalla rankkasateella! Enköhän onnistunut kaiken lisäksi eksymään maastoon Eskon kanssa niin meidän 20min kävelylenkki muuttui 40min pitkäksi.. No saipa Esko hyvän aamukävelyn ainakin! Ensimmäinen luokka alkoikin vasta vähän vaille viisi illalla niin aikaa oli paljon. Olin rekalla jonkin verran, katselin kisoja, kävelytin heppoja ja kiertelin expota. Kun kello näytti sen verran meninkin laittamaan Ticoa kuntoon.
Ticon hypättyä valmiiksi niin käytiin pesulla, jalkojen kylmäyksessä ja karsinaan. Esko joka ei vielä perjantaina hypännyt niin kävin maneesissa pyörittämässä sen liinassa. Sen jälkeen hepoille iltaruoat ja rekalle syömään ja nukkumaan..

Lauantaina oli taas sama rutiini, aamuruokinta, aamuratsastus, aamukävelyt ja Esko hyppäsikin jo aamusta. Eskon hypättyä oli aika sama ruutiini, kävin itse syömässä ja kävin kävelyttämässä hepat vielä kertaalleen.

Vasta myöhään illalla/yöllä oli Ticon startti luvassa. Eli ennen sitä päästiin katsomaan kisojen pääluokka eli Opera Games luokka. Sen jälkeen kävin vielä kävelyttämässä Eskon ja heitin sille iltaruoat. Ticoa aloin laittamaan kuntoon ja onneksi olin letittänyt sen aikasemmin. Ticon hypättyä hoidettiin se Cian kanssa yhdessä pois ja päästiinkin rekalle vasta yhdentoista aikaan..

Sunnuntaina kaverimme ruokki hepat aamulla, eli sain nukkua kauemmin kun ei sentään edellisenä iltana menty aikasin nukkumaan. Kävin aamulla letittämässä Eskon ja kävelyttämässä molemmat hepat. Eskon luokka oli taas aika aamusta niin laitoin sen kuntoon ja vein Cialle. Esko ja Cia hyppäsikin hienosti mutta rusettia ei kylläkään tullut :(. Noh, hoidin Eskon pois ja kävin ratsastamassa Ticon kevyesti.

Ratsastuksen jälkeen katsottiin GP. Paloin aivan täysin nimimerkillä olkapäät vieläkin aivan kipeenä ja punaisena. GPn jälkeen oli vasta Ticon luokka, Tico ja Cia hyppäsivät myös hienosti. Päätettiin ennen tätä että lähdetään vasta seuraavana aamuna ajamaan koska oltaisiin muuten kolmen tai neljän aikaa aamuyöllä kotona...
kiitos blogger kuvien laadusta...
Viimeisenä iltana sitten pakattiin ja hoidettiin asiat sellaiseen kuntoon että aamulla vain laitetaan kaikki autoon. Maanantai aamuna sitten starttasi auto vähän yli seitsemän pihasta kotia kohti.
Todella mukava reissu, vaikka saatiinkin vähän huonoa palvelua kisajärjestäjiltä mutta asiat järjestyivät kylläkin. Olisihan tässä reissussa pari asiaa mitkä voisin vain heittää roskakoriin, mutta kuultu mikä kuultu ja koettu mikä koettu. Lähden kyllä uudelleen mielelläni mukaan!

2 kommenttia:

  1. Melkeen itken ku en päässy mukaan XDDDD ehkä sit ens vuonna... Tai vaikka Lappeenrannassa...

    VastaaPoista