keskiviikko 5. joulukuuta 2012

JOULLUKALENTERI Luukku 5: Kopio vai aito

Muistattehan kysymyspostauksen! Siellä on jo kysymyksiä mutta vähän, laittakaa ihmeessä enemmän! (:

Niin kopio vai aito, kallis tai halpa, kaunis tai laadukas? Mikä näistä valitaan, tässä postauskessa esittelen vähän erillaisia kopio ja aito tuotteita! (:


Charles Owen Wellington Classic, niitä löytyy joka puolelta ja aina niihin törmää kisoissa, valmennuksissa ja muuten vain hevospiireissä. Itse tykkään myös tosta mutta en itse ostaisi sit koska se on sen verran "massakypärä! ja sitten myös tykkään että se sopii paremmin kouluratsastajille! :D Monella kaverillani on se ja mitä olen ymmärtänyt niin on ihan kiva päässä, ainoa on että se on todella kuuma kesäisin. Ja jos sitä pitää jossain auringossa niin se muuttuu ruskeaksi, uskokaa tai älkää :D

Horze Ocean Harmoniouz  En tunne ketään kenellä olisi tällaista mutta olen nähnyt tätä jossain kisoissa joskus. Itse en ollenkaan tykkää tästä, remmit on liian vaaleat ja kypärä on oudon mallinen. Sitten en ollenkaan tykkää kypäristä missä tuo taka rusetti on alaspäin, mielestäni se näyttää rumalta kun ne lentää ratsastaessa! :D 





Gpa Speed Air: Mielestäni todella siisti ja kivan näköinen. Monella ratsastajalla näkee näitä estekisoissa, koska luulen vähän että nämä kypärät ei oikein kuulu mihinkään kouluradoille.. Näitähän löytyy mustana, valkoisena jne. Tykkään itse eneiten ehkä mustasta, koska on siisti ja siinä ei ole liian näkyviä "kärpäs" silmiä :D. Ainoa huono puli mitä tästä olen kuullut on että on todella viileä talvisin. 

Elite Ilmastoitu Kypärä CRW: Tämä ei ole mikään suora kopio mutta kyllähän tämä muistuttaa tuota. Itse olen joskus lainannut tätä kaveriltani, ja mielestäni ihan ok päässä. Inhoan yli kaiken kypäiä mitkä tulevat "liian ylös" mutta tämä on ihan kiva. Ulkonäöltään tämä ei ole mikään erikoisempi, mutta kelpaa hyvin! (:




Tretorn Advance: Itse tykkään todella paljon näistä! Mielestäni nämä kuuluvat enemmän esteradoille kun kouluradalle! Olen kuullut näistä melkein vain hyvää, ainoa että ystävälläni meni molemmista koko ajan vetoketju :/. Nämä ovat ihan tyylikkäät ja kivat, mutta monet taas inhoavat näitä koska niissä on liikaa "härpäkkeitä". Itse voisin haluta tällaiset, niitähän saa myös monissa eri väreissä kun mm. punainen, musta, vaaleansininen, ruskea ja tummansininen.


Horze Susies: Nämä saappaat on kyllä todella hyvä kopio! Mielestäni nämä ovat ihan kivat myös, mutta en oikein tykkää näiden kiristys systeemistä. Ja muutenkin mielestäni näiden nahka näyttää enemmän "intiaani" nahalta. En kyllä ole ikinä nähnyt tällaisia livenä, varmaan ihan kivat olisivat (:





Jin Stirrup: Aivan ihanat! ♥ Nämä ovat melkein ainoat joululahjatoiveeni tälle joululle! Haluaisin nämä sinisinä tai punaisina Skidille. Näitäkin näkee todella usein kisoissa, ja nehän ovat todella tyylikkäät! Olen monesti ratsastanut tällaisilla ja ne ovat todella mukavat jalassa. Näitähän löytyy monessa eri värissä kuten: titanium, alumiini, ruskea, musta, sininen, punainen, oranssi, keltainen, kulta, turkoosi, violetti ja vihreä.

Hööksin jalustimet: Näillä ei ollut mitään omaa nimeä? Mutta näitä löytyy sinisenä, punaisena ja mustana. Itse tykkään eniten punaisista, olen nähnyt ihmisiä millä on näitä, kokemusta ei löydy näistä paljoa mutta kuulemma ihan hyvät? Ainoa vain että ovat todella kevyet ja inhoan liian kevyitä jalustimia...


Veredus Olympic: Tykkään näistä paljon! Itselläni on kokemusta näistä, ne ovat hyvät hevoselle jalassa ja ovat siistit! Ainoa huono puoli on että nämä kuluvat todella paljon, varsinkin kaikki "kantit" aukevat ja nuo joustoremmit menevät helposti huonoiksi.

Jännesuojat BT-JUMP: Mielestäni nämäkin ovat siistit ja kivat. Melkein ainoa erohan on että niissä ei lue Veredus. En tiedä jos nämä kestävät paremmin tai kuluvat helpommin. Mutta jos käyttäisin Skidillä


Jin Spurs: Tällaiset haluaisin, samaa väriä kun jalustimet. Nämäkin ovat ihan kivat jalassa ja siistit. Ainoa että olen kuunnut, että niistä irtoo väri hiljalleen? Tai niin kävi ainakin kaverini näille.

Hööks kannukset: Nämäkin ovatihan kivat, en haluaisi/voisi ostaa näitä, sen takia että en tykkää väreistä ja niitä löytyy vain 20mm. Käytän aina Skidillä ja Brendalla 15mm. 
















1 kommentti:

  1. kannattaa katto nuita jalustimia ebaystä kirjottaa vaan aluminum stirrupja laitaa halvine esin niin tulee alle 40 jalustimia ;)

    VastaaPoista