maanantai 4. elokuuta 2014

SeaHorse Week 2014

SHW tuli ja meni. Onnistui tänäkin vuonna hienosti ja on se ainutlaatuinen kisa! Itse olen ollut monet vuodet jo toimihenkilönä, tänä vuonna autoin myös SHW:n pystyttämisessä jne. SeaHorse Week on siis kisa joka rakennetaan keskelle kaupunkia, ruotsinkielisen yläasteen ja lukion pihalle. Urheilukentästä otetaan pois hiekka ja laitetaan sen tilalle ratsastuskentän hiekka. Koulujen pihoille laitetaan jabat pystyyn ja tiettyhän paaljon muutakin pitää tehdä että kisat sadaan edes pystytettyä.




Itse hyppäsin kahtena päivänä Skidin kanssa. Hyppäsin Torstaina 100 ja 110cm ja Perjantaina 110cm.
Torstaina 100cm luokka harmittaa kaikista eniten. Skidi oli verkassa ihan okei, ei mikään superhyvä mutta ihan jees. Rata oli myös todella hyvä, uusinnassa uskalsin ratsastaa aikaa. Kun tultiin viimeiselle linjalle niin tultiin ensimmäiselle okserille aivan liian vinossa niin se tuli alas, jotenkin lopetin ratsastamisen ja ainnoin jopa ohjaa hevoselle niin Skidi tietty mietti että "jee tää oli tässä" kunnes käänsinkin viimeiselle esteelle ja hypättiin se puomit suussa. Eli ihan hyvä rata joo, ärsytti kaikista eniten se että olisin voittanut ajallani! :D Kaikki SHW kuvat meistä c) Jannica








Ei ei se kuskaa :D



110cm oli omalta osaltani iso pohjanoteeraus. Tuli kolme puomia matkaan, ratsastin itse huonosti ja ratakaan ei ollut mikään hyvä. Skidi tuntui myös todella löysältä ollakseen oma itsensä... No mentiin kotiin itku kurkussa ja parantamaan suoritusta seuraavalle päivälle.







Makkaraeste oli miedän kohtaloeste. Tuli jokaisessa luokassa alas :D
Perjantaina hyppäsin heti ensimmäistä luokkaa. Oli helppoa kun kisat oli 5min ajomatkan päässä niin pystyin aamulla käydä kävelemässä radan ja sen jälkeen mennä tallille laittaa heppa kuntoon ja pakata autoon!
Päätin että lähden radalle ajatuksella, otan ihan rauhassa ja en lähde hosumaan. Verkassa Skidi oli ihan huippuhyvä! Se oli todella varovainen ja paljon pirteämpi kun edellisenä päivänä!
Rata oli myös todella hyvä, sain Skidin hyvin ratsastettua ja se oli rauhallinen. No tultiin viimeiselle linjalle taas kerran niin linjan ensimmäisenä oli tuo makkaraeste, Skidi kyttäsi sitä ja oli kieltämässä. No enhän minä antanut, näpäytin raipalla kaulalle ja kerroin että todellakin mennään yli! Päästiin yli mutta otettiin kaikki puomit mukaan! No olin tietty radan jälkeen todella tyytyväinen kun eiliseen vertasin. Lähdettiinkin sen jälkeen kotiin ja hoidettiin heppa pois.





Olinkin loput päivistä toimihenkilönä radalla. Lauantaina kun oli illanvietto ravintolateltassa minun ja Jannican piti hoitaa ponit Dina ja Lion paikan päälle. Ohjelma olikin ihan älyttömän hauska! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti