tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kuulumisia pitkän kaavan mukaan

Minulla on niin motivaatiopula tämän blogin suhteen. Haluaisin kirjottaa teille kaikenlaisia postauksia mutta aina kun avaan bloggerin niin tuntuu siltä että en saa yhtäkään järkevää sanaa teille kirjoitettua. Yritän nyt saada teille vähän edes kuulumisia kirjoitettua. Mitään tuoreita kuvia muuta kun puhelinkuvia ei ole niin ne saavat nyt kelvata.
Viime postauksessa kerroinkin että Esko tuli minulle hoitoon Cian loman ajaksi. Viikonloppua ennen kun Esko tuli minulle käytiin Korpikylässä kisoissa, olin taas groomin merkeissä. Viikonloppu meni sujuvasti, molemmat hevoset hyppäsivät hyvin ja pari rusettia tuli matkaan. Oli todella kivaa olla kisoissa, oli aivan älyttömän hauskaa nähdä kavereita pitkästä aikaa.





Sen jälkeen Esko tulikin tänne Hankoon ja meillä onkin ollut todella hauskaa kahdestaan pojan kanssa! Ollaan oltu paljon maastoilemassa, varsinkin käyty kahlailemassa vedessä paljon. Esko on kyllä ihana hevonen se on vasta kuusivuotias ja sen kanssa pystyy huoletta mennä yksin rannalle, se ei myöskään välitä suuresta tavarajunasta joka tulee rymisten 10m pojan vierestä.
Sileellä olen myös ratsastanut sillä paljon, kävin omalla ryhmätunnillani sen kanssa. Tehtiin sulkuja, väistöjä ja temponmuutoksia. Esko toimi aivan huippuhyvin! Sain niin paljon onnistumisen tunteita sen kanssa että huhhuh!
Esko malttamattomana
Esko tyytyväisenä tunnin jälkeen
Esko häpeää kun heitti minut selästä
Esko iloisena ulos menossa
Esko maneesissa
Esko rannalla
Esko todella iloisena
Esko oikeasti iloisena rantareissun jälkeen
Viime viikonloppuna jätin Eskon Empulle hoitoon ja suuntasin Cian & co. kanssa Ypäjälle Finnderbyhyn. Cialla oli oma kauppansa mukana niin oltiin myymässä huopia jne. Oli taas aivan älyttömän hauska viikonloppu, oli kyllä menoa joka suuntaan. Mukavaa oli ja uudelleen menen mielelläni! 
Heti kun tultiin perille alkoi sataa aivan kamalasti, hetken päästä tuli kaunis sateenkaari esille.
Meillä loppui kaikki muut aterimet kesken paitsi lusikat. Sillä sai tyytyä

Sain selfietikun !!


Mitäs blogin päähenkilölle, eli Skidille kuuluu? Sehän on kohta ollut saikulla kaksi kuukautta ja ainakin on hetken vielä. Sillä korjattiin takajalka niin lähes heti alkoi toista jalkaa ontumaan. No nyt alettiin sitä ratsastamaan niin se olikin ihan puhdas. Ratsastetaan ihan tarkoituksella nyt kevyesti hetken, koska ensi torstaille on uusi klinikka-aika varattu neidille. Saadaan sitten nähdä mitä sieltä tulee. Skidi on ollut aivan mahtava ratsastaa! Se ei ole näyttänyt mitään ontumisen merkkejä, sen ravi on todella letkeää ja hyvää. Vaikka ei me sen kanssa ravata sitä 10 minuuttia enempää niin se on ollut todella kiva. Tänään kun menin sillä kentällä niin kentän toisessa päässä oli sadetaja joka kasteli kenttää. Skidi meinasi kylläkin kuolla kauhitukseen kun se pelkäsi sitä niin paljon.
Skidillä on muutenkin ollut paljon virtaa, sen kanssa ei sitä huomaa ratsastaessa mutta paljon juuri maasta käsiteltäessä. Se pelkää kaikkea ja on todella häslä.. Mutta eiköhän se tästä kohta lähde kun saadaan sitä vähän liikuteltua. Skidi on myös lihonnut aivan älyttömästi sairasloman aikana, se on aivan järkyttävä pallo! :D




Noniin enköhän minä saanut nämä kuulumiset aika hyvin tähän tiivistettyä, yritän saada teille enemmän postauksia. Pitäisi raahata kamera pitkästä aikaa tallille niin että Emppu voisi ottaa vähän kuvia minusta ja Skidistä. Mutta kuullaan!

6 kommenttia: