maanantai 2. toukokuuta 2016

Hyvinkää, 29.4, 1-tason estekisat

Eilen Skidi pääsi ensimmäistä kertaa kodin ulkopuolelle kuuden kuukauden jälkeen. Käytiin pitkästä aikaa valkoisella hiekalla Hyvinkäällä hyppäämässä tai itseasiassa itse olin groomina ja Emppu hoiti ratsastajan roolin.

Aamulla herätys oli jo kuuden maissa ja tallilla piti olla ruokkimassa hevosia hieman ennen seitsemää. Kun hevoset oli ruokittu niin pakattiin tyttöjen kanssa auto ja pistettiin hevoset kuljetuskuntoon. Kun oltiin hevoset saatu autoon niin lähdettiin matkaan. Matkassa kesti pari tuntia ja sujui ihan ongelmitta vaikka Skidi protestoi pariin otteeseen uutta matka kaveria.

Perillä otettiin Skidin matkakaveri ulos ja neiti jäi ihan nätisti autoon odottamaan. Mentiin katsomaan muiden tallilaisten suorituksia kun he hyppäsivät jo 70cm luokan. Itse olin kuvaajan roolissa ja kuvista tuli ihan ok, en ole vieläkään ihan tyytyväinen meidän nykyiseen objektiiviin, mutta saa kelvata vielä hetken.



Kun 80cm oli alkamassa niin menin ottamaan Skidin ulos hieman kävelemään. Kun olin katsonut kaikki meidän tallilaiset niin mentiin Empun kanssa laittamaan Skidiä kuntoon. Heitin Empun selkään ja suunnattiin verryttelyä kohti. 

Verryttely meni todella hyvin, Skidi oli ehkä hitusen vahva ja villi mutta sehän on ymmärreytävää kun neiti pääsi pitkästä aikaa muualle hyppimään. Kaikki verryttelyesteet sujui hyvin, Skidi hyppäsi todella hyvin ja Emppu pystyi mennä hyvillä mielin radalle.

Rata oli kokonaisuudessaan todella hyvä. Ensimmäiselle esteelle Emppu toi hevosen todella huonoon paikkaan mutta Skidi pelasti todella hyvin ja he pääsivät jatkamaan virheittä. Ensimmäisessa vaiheessa Emppu ratsasti hyvin ja sai loput askeleet sopimaan ihan hyvin. Toisessa vaiheessa hän jopa uskalsi ratsastaa aika rohkeasti aikaa ja sai ratsastettua lyhyet tiet ilman mitään ongelmia. Ja he pääsivät puhtaasti maaliin. Tällä suorituksella Emppu sijoittuikin neljänneksi luokassa! Aivan superhienoa!




Videoista puuttuu kaksi ensimmäistä estettä. Ainakin meillä on tsemppaava talliporukka! :D

Luokkien välissä ehditiin chillailla hetken ja käydä syömässä buffan antimia ja Emppu ehti hengähtää hetkeksi. Emppu starttasi jo 90cm alussa niin kun luokka alkoi niin Emppu meni verryttelemään. Itse kahvittelin kavereiden kanssa kun Emppu oli verryttelemässä ja ehdin katsoa vain viimeiset hypyt. Mutta Skidi oli aika paljon edellistä luokkaa rauhallisempi ja Empun olisi pitänyt muistaa ratsastaa hieman enemmän jalalla. Mutta joka kerrasta oppii uutta! 
Rata oli ihan hyvä, Skidi oli alkuun ehkä hieman löysä ja sen takia tulikin jollekkin esteille yksi askel liikaa kun Emppu ratsasti hieman taaksepäin. Mutta hevonen oli kiltti ja pelasteli hienosti. Kun ensimmäinen vaihe oli suoritettu puhtaasti niin uusinnassa Emppu ratsasti taas hyvin aikaa ja heidän uusinta oli todella hyvä! He pääsivät puhtaasti maaliin ja tällä tuloksella he sijottuivat luokassa viidenneksi! 







Skidi hyppäsi todella hyvin molemmissa luokissa ! Se oli todella terävänä ja kun ratsastaja ei säädä paljon ja antaa Skidin hoitaa hoitaa homman niin se on aina ihan liekeissä! Onneksi meillä on näin hieno hevonen käytettävissä!



1 kommentti:

  1. Harrah's Las Vegas Casino & Hotel - MapYRO
    Get 동두천 출장샵 directions, reviews and information for 구미 출장안마 Harrah's Las Vegas in 파주 출장안마 Las Vegas, NV. 777 Harrahs Boulevard, 안양 출장샵 Las Vegas, NV 동두천 출장안마 89109, US.

    VastaaPoista