maanantai 13. kesäkuuta 2016

Tor Göran Heinström Trophy 1.6, Kemiö

Meillä oli pari viikkoa sitten koululla jokavuotinen kiertopalkinto kisa. Tämä Tor Göran Heinström Trophyssä mennään koulua ja esteitä ja siitä lasketaan yhteispisteet. Minulla oli hevosina tässä kisassa Skidi ja Quentin. Quentinillä menin Helppoa C:tä ja 70cm, kun Skidillä menin Helppoa B:tä ja 90cm. Molemmilla oli tavoitteena saada hyvät ja kivat radat ja Skidillä onnistuin aika hyvin tavoitteessa.

 Kisat alkoivat siis Quentinin 70cm radalla. Quentsa on ollut hieman huono ratsastaa viimeaikoina, se pitäisi mielestäni raspata kun on yhtäkkiä muuttunut todella herkäksi suustaan.
Esteverkassa sain sen kuitenkin yllättävän rennoksi ja luottavaiseksi suusta. Hypyt onnistuivat todella hyvin ja se oli ennen kaikkea hyvin rento. En viittinyt hypätä erityisen paljoa että se ei väsyisi.

Rata meni kokonaisuudessa hyvin, missasin etäisyyden esteelle numero kolme, mutta Quentin pelasti todella hyvin. Viimeiselle linjalle tein totaalisen mokan ja en saanut askelta kummallekkaan esteelle, niin molemmat puomit putosivat. Mutta olin kokonaisuudessaan ihan tyytyväinen poikaan!



Kävelytin Quentiniä hetken ja sen jälkeen riensin laittamaan Skidiä kuntoon. Kun Skidi oli valmis niin kävelin sen kanssa aika pitkään. 90cm verryttelyssä Skidi tuntui ihan hyvältä, hypyt olivat todella hyviä ja sain sen tuotua esteille hyvin! Eihän minulla ollut kun yli kuukauden hyppytauko takana Skidin kanssa ;D! Lähdin numerolla viisi eli viimeisenä, niin menin hetken odotusalueelle kävelemään.

Huomasin että ihmiset tekivät aika hyviä aikoja eli aikaa oli pakko ratsastaa jos halusi yltää sijoille.
Rata meni kokonaisuudessaan todella hyvin, Skidi toimi ja sain kaikille esteille hyvin tuotua. Uusinnassa yritin kovasti ratsastaa aikaa, mutta kombikuolaimella on todella hankalaa kääntää. Mutta päästiin puhtaasti rata läpi! Tällä tuloksella päästiin kolmannelle sijalle, joka oli siis ihan hyvä!

   

Kävin palkintojen jaon jälkeen pikaiseen vaihtamassa hevosta taas Quentiniin, koska vuorossa oli kouluosuus. Verryttelyssä Quentin oli ihan ok, hieman taas vastusteli kuolaintuntumaa mutta sain sen silti aika rennoksi. Rata oli taas aika huono, hyviä pätkiä löytyi ja niistä saatiinkin ihan hyvät pisteet. Kun taas niitä pätkiä löytyi jossa se todella paljon vastusteli kuolaintuntumaa niin siitä ei saatu tottakai hirveen hyviä pisteitä. Lopputuloksena oli 55% joka oli ihan ok. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen Quentiniin koska se osasi käyttäytyä mallikkaasti! :D


Kävin taas nopeasti vaihtamassa hevosen ja menin verryttelemään Skidiä derbykentälle. Se oli aika innokas mutta hyvä ratsastaa. Rata sujui hyvin, omasta mielestä mentiin koko rata hieman lujaa läpi mutta paperissa luki kommenttina että hyvä rytmi läpi radan, pitäisi vissiin aina tuntua siltä että mennään liian lujaa! Saatiin tasan 63% ja tällä tuloksella sijoituttin toiselle sijalle, jäätiin ihan pari pistettä voitosta!

Mutta näillä tuloksilla voitin Skidillä itse kiertopalkinnon! Aivan supermahtavaa! Skidi kyllä oli todella hyvä koko päivän. Oli hienoa voittaa kyseinen kiertopalkinto ja kaikenlisäksi Skidillä ;).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti