lauantai 28. syyskuuta 2013

Perjantainen vaihtopäivä ja muita kuvauksia

Huom postaus kirjoitettu lauantaina!!!
En ole tällä viikolla ollenkaan itse Skidillä ratsastanut, maanantaitata lukuunottamatta. Tiistaina sillä oli vapaata, keskiviikkona äiti kävi vetämässä maaston sillä, torstaina äidin piti ratsastaa läpi mutta olikin innostunut hyppäämään koska kentällä oli esteitä(niitä 60cm kavaletteja) ja eilen Jannica meni Skidillä tunnilla.
Mutta eilisestä, tulin tallille joskus neljän aikaa heti koulusta. Käytiin katsomassa Jannican kanssa tuntilistat, ylläri menin Skidillä. Ehdotin Jannicalle että vaihdetaan heppoja, Jannica ei oikein innostunut ja hänen piti mitettiä hetki kun menee kotiin vaihtamaan vaatteet.
Siinä kun oli aikaa mietin että jatkan vihdoinkin syksyistä "projektia", eli rakennekuvia jokaisesta tuntihevosesta. Otin pari perjantaita sitten neljästä tuntihevosesta ja eilen kolmesta. Saatte pari kuvaa tähän ja lisää löytyy täältä.
Skidi halusi myös kuvattavaksi(pieni vatsa :D)

Näissä kuvissa näkyy viime sunnuntain palkintoriimu! 

Päivän helpoin kuvattava, Vuko. Harmittaa tuo päivämäärä tuossa. Minulla oli lainakamera kourassa joka oli muuten todella hyvä!

Vuko! Eli Skidin poikaystävä ;)

Varmaan tylsin kuvattava Pimu :D 28v mummo joka ei pienestä muovipussiraippa  viritelmästä korvaakaan liikuta... tämä myös ihan hirveä kuva!

Argh, Olli... Joka lopussa pisti kunnon shown pystyyn ja yritti potkia meitä..

Idari

Osaa se olla myös sulonen <3
Kuvauksien jälkeen mentiin Jannican kanssa laittamaan Skidiä, se suostui menemään sillä! Itse sain ratsuksi suokkitamma Vapun. Käytiin alussa kävelemässä maastossa pienen lenkin ja Skidi sai jopa loimen päälle koska ulkona oli niin kylmä! Mentiin tunnille, aloitettiin ihan normi alkuverryttelyllä. Ratsastin Vapun aika eteen alas, se oli ihan hyvä. Se on todella usein hyvin jäykkä oikealle ja aina kun olen sillä ratsastanut minulla on seuraavana päivänä oikea käsi ihan jumissa. Taivuttelin sitä paljon oikealle avoja, voltteja, ympyröitä jne. Heti kun se oli jotenkin pehmeä oikealle niin vaihdoimme suuntaa. Vasemmalle tein samoja juttuja, mutta siinä ei kestänyt yhtä kauan ennen kun Vappu oli hyvä.


 Äiti jako meidät vielä kahdelle pääty ympyrälle laukkaamaan. Laukassa vasemmalle se oli ihan ok, sain työstää aika paljon. Vappua pitää laukassa ratsastaa usein paljon pohkeella ja sille ei voi ottaa raippaa käteen koska se pelkää niitä ja stressaantuu vain enemmän. Mutta eilen se oli eteenpäivpyskirvä n. kierroksen jälkeen. Kun oltiin laukattu valmiiksi alettiin vähän kokoomaan ja lisäämään ravia, tehtiin vielä pohkeenvösitöjä jotka sujuivat sen jälkeen kun korjasin virheeni hyvin!
Tykkäsin Vapusta eilen todella paljon! Se oli jotenkin kevyt edestä, sain sen pohkeesta sopivasti eteen ja se kulki koko ajan sopivasti ryhdissä.








Eteen alas loppuravit..

Hieno heppa!

Haha, Jannicalta heti tunnin fiilikset!
 Ikävä kyllä Jannicalla ja Skidillä ei mennyt yhtä hyvin. Mutta kuulemma meni paremmin kun yleensä!
1

2


3

4

5

6

7

8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti