maanantai 2. syyskuuta 2013

137# TR/Turku 1.9

Kerran taas yhdet kisat koluttu läpi. Minulla ja Skidillähän on ollut aika "hyvä putki" päällä, tiesin että kohta tulee joku hirveä takaisku niin se loppuu. Se loppuin eilen mutta ei millään suurella takaiskulla, vaan ihan pienillä pudotuksilla. Ja ei tyytyväisempi voi olla ensimmäiseen 110cm debyyttiin :)
Eilen lähdettiin 7 aikaa tallille, laitettiin loput kamat valmiiksi hepat autoon ja vähän ennen kahdeksaa rekka lähtikin pihasta. Matkalla pysähdyttiin kahteen kertaan ja vettä tuli taivaalta kun sangosta kaatamalla... Vaikka pysähdyttiinkin makalla niin perillä oltiin jo kun 90cm ponit olivat juuri alkaneet...
Käytiin siis rauhassa näyttämässä rokotustodistukset, katsottiin vähän 90cm ratoja.
Käveltiin sen jälkeen 100cm rata, oli varmaan ekaa kertaa kun äiti ei ollut mukana. Otettiin Skidi sen jälkeen ulos, laitettiin kuntoon ja Jannica lähti taluttamaan sitä kun itse vaihdoin vaatteet.
Verkkaan menin ehkä vähän liian aikaisin, luulen että Skidi ehti väsähtää. Kävelin aika paljon ennen rataa niin Skidi ei ollut niin hereillä. Verkassa tuli ihan hyviä hyppyjä, Cia auttoi ja kertoi mitä piti korjata. Se oli vaan hyvä koska olin alussa taas kerran aika hakusessa.. Muutenkin Skidi kävi aika paljon kierroksilla alussa ja kuumui aika paljon kesti hetken saada se rennoksi ja hyväksi.



Mitä tässä oikein tapahtuu?

Radalle mentiessä niin mietin radan läpi, sain lähtömerkin ja ratsastin eteen laukkaa aika paljon. Arvosteluna oli A.2.0 niin mitein ettää voisisin ratsastaa vähän aikaa. Rata ei ollut todellakaan mikään siisti, toin sen pari kertaa aivan liian kaukaa ja muutenkaan rata oli aika karsea omasta mielestäni. Niin saatte pärjätä ilman videoo ... Otettiin siinä vauhdissa sitten sarjan b osa alas, päästin sen ehkä vähän liian pitkäksi ja liian eteen niin takajaloilla otti alas..  Vielä se kakkoselle yritti pyäshtyä, siinä oli siniset "kaaret" alla niin se katseli niitä ihan kauhuissaan.





Menin pari kierrosta ravia ja laitoin Skidin autoon ja siinä oli odottelemista, sillä 100 ja 110 välissä oli joukuemestaruus niin se kesti kauan. Siinä välissä annettiin hepoille päiväruoat, haettiin pizzat ja kateltiin kisoja.
Kun 110cm radan sai vihdoinkin käydä kävelemässä, tutustuttiin siihen se oli myös aika helppo muistaa. Ainoa vaikea kohta oli linja missä oli 3 estettä okseri-5askelta-pysty-5askelta-okseri. Muuten oli helppo mutta jännitin myös vesimattoa jossa oli vettä, joko tai Skidi pysähtyy tai menee jotenkin yli. Menin hiljalleen verkkaamaan en tehnyt paljon hyppyjä, pari hyvää ja siihen riittää. Aloitin ristikolla, en tiedä koko ajan tultiin lähelle pari kertaa sitten kun tultiin ok niin lopetin siihen. Pystyä 2-3 kertaa ja okserin 1-2.


Mitä tässä kuvassa tapahtuu vol. 2
Ennen rataa näytin Skidille vesimaton, se ei korvaakaan lotkauttanut huh huokaisin helpotuksesta. Sain lähtömerkin, ratsastin ihan rauhallisesti, en ollenkaan aikaa. Kolmoselle tultiin aivan liian lähelle, Skidi joutui ihan kiipeä sen yli. Pelasti minut kyllä niin hyvin! Mutta loppurata oli sujuva, vesimatto meni myös ongelmitta!
Hieno heppa!


Kolmonen, huomatkaa mistä Skidi on kiivennyt...



Radan jälkeen otin kunnollisen loppuverkan, kävin kävelemässä ja laitoin Skidin autoon. Lähddettiin sitten kotiin ajelemaan

-
"Dorkat ettekse huomaa oon yksin täällä!!"

"Ette te näköjää..."

"Kaverii mihin meniiit"

"onkohan se toi?!"

"Kaveriiii"
Kaikki kuvat c) Jannica F
110cm rata :)

5 kommenttia:

  1. Onnea hyvin menneistä kisoista :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin teillä on menny! :) Onks Cia jo lähteny hangosta?? :( Ja Skidillä on melkein aina häntä tollee ihmeellisesti ylhäällä :D

    VastaaPoista
  3. 110cm ser litet och lätt ut för er. fint! / Jessi

    VastaaPoista