perjantai 5. syyskuuta 2014

Pitkästä aikaa!

Huh, kaikkea tässä on nyt sattunut ja tapahtunut. Selitin viime postauksessa että lähdin opiskelemaan muualle ja sen takia en tule blogia pystyä päivittelemään yhtä ahkerasti. Aloitetaan vaikka Skidin kuulumisista, Skidi voi oikein hyvin äiti ratsastaa sitä paljon, joka tarkoittaa että hevonen on ainakin hyvin läpiratsastettu kun tulen kotiin!
Käytiin kaksi viikkoa sitten Salossa hyppäämässä pari luokkaa. Lähdettiin jo kotoonta perjantaina ja tultiin takaisin vasta sunnuntaina. Perjantaina olin ottanut vapaata koulusta että ehtisin pakkaa kaikki kamat ja että päästäisiin ajoissa lähtemään. Ratsastin Skidin illalla kisapaikalla, hevonen oli ihan ok. Se oli ihan hyvä ratsastaa edestä mutta jokin jäi uupumaan. No heppa talliin ruoat eteen ja itse nukkumaan.
Heppa ja kisakenttä
Lauantaina oli vuorossa luokat 105cm ja 115cm.
105cm oli todella hyvä, verkassa kaikki toimi. Heppa oli siellä todella hyvä ja rento eli lähdin todella hyvin mielin radalle. Rata oli myös todella hyvä, sain onnistumaan jopa suurimman osan! Päästiin perusrata nollilla niin uusinnassa uskalsin ratsastaa aikaa. Päästiin uusinta myös virheittä ja oltiin loppupeleissä viidensiä! Hieno heppa!

115cm meni sitten taas päin pyllyä. Lähdin verkkaamaan vähän liian kiireellä, koska olin selässä vasta seitsemän ratsastajaa ennen omaa rataa. No sain hepan verkattua mutta en tarpeeksi hyvin. Päästiin radalle ja saatiin lähtömerkki. Ykkönen heti alas toin hyvin mutta se pääsi liian pitkäksi ennen estettä niin pudotus oli pieni hipaisupuomi. Päästiin kolmoselle jolta oli neloselle kaareva linja, minulle sanottiin erikseen radankävelyssä että ole tarkka tämän kanssa. Mitä typerä Erica tekee, no katselee maisemia ja tuo hevosen päin pyllyä esteelle. Skidi pysähtyi ja rysäytettiin esteestä läpi, onnistuin tässä rytäkässä lyömään rintakehäni sen kaulaan niin että minulla meni ilmat pihalle. Päätin että hyppään esteen ja keskytän ja niin teinkin. Tottakai tuo harmitti paljon mutta en kyennyt jatkamaan. Piti radan jälkeen oikein ottaa rauhallisesti ja haukkoa happea. Hoidin hevosen pois, katselin kisoja ja otin ihan rauhallisesti koko illan. 
 
Heppa syömässä
Sunnuntaina oli vuorossa taas 110cm luokka, lähdin tällä kertaa hyvissä ajoin verkkaan ja sain hevosen hyväksi. Rata oli tällä kertaa myös hyvä, se oli tasainen ja rento. Uusinnassa tein tyhmän arviointi virheen niin että puomi putosi, ärsytti koska oltaisiin oltu toisia ilman kyseistä puomia. Hevonen oli hyvä ja se riitti minulle hyvään mieleen. Pistettiin sitten kamat kasaan ja lähdettiin kotiinpäin, oli kyllä taas kiva reissu! :) 

Heppa syö vol 3

Viime viikonloppuna kävin sitten pyörähtämässä Helsingin Laaksolla GP finaaleissa. Olin auttavana kätenä kahdelle ratsastajalle, saatte pari kuvaa kyseisestä reissusta. 

Olen ahkera!
Esko innoissaan...
Menestystäkin tuli!
Jee löysin kaverin!

Mitäs oikein minulle kuuluu? No tässä tää elämä pyörii omalla painollaan, koulussa on yllättävän kivaa! Olen saanut paljon uusia kavereita ja muutenkin tutustunut kivoihin ihmisiin! Meillä on nyt ollut tallijaksoa ja pääsin ensin kokeilemaan kolmeksi viikoksi ravipuolelle ja kolmen viikon jälkeen pääsenkin ratsastuspuolelle kokeilemaan. Tämä ravipuoli on todella kiva, koska pääsee tutustumaan uuteen lajiin joka vaikuttaa todella kivalta. 

Näin Erica ja Kata korjaa tallia!

Ajelulla!
Ensikerralla onkin täällä jotain jännää luvassa, sen näette myöhemmin! Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti