lauantai 11. lokakuuta 2014

Piitkästä aikaa!

Moikka! Pitkästä aikaa minulla on oikeasti aikaa ja motivaatiota istua alas ja kirjoitella teille. Mitäs meille oikein kuuluu sitten? Eipä oikein erikoisempia, Skidin jalka parantui nopeasti ja eläinlääkärin ohjeena oli ollut "silmät kiinni ja ratsastamaan" no mikäs siinä kun eihän se hevonen ontunut ja turvotus laski aina kävelyttäessä. Äiti ratsasti keskiviikosta lähtien kevyesti kentällä ja perjantaina ratsastin itse vähän rankemmin maneesissa. Skidi oli todella hyvä kun vaihdoin sille perus kolmipalan suuhun. Lauantaina käytiin sitten vähän maastoilemassa ja sunnuntaina uskallettiin jo ottaa pari hyppyä.
Skidi toimi sunnuntain estetunnilla todella hyvin, päätin olla laiska(mikä suuri yllätys minulta..) ja en edes jaksanut pistää pelhameita suuhun vaan päätin mennä kyseisellä kolmipalalla minkä juuri vaihdoin sille. Skidi toimi yllättävän hyvin ja pysyi sen kanssa käsissä. Siis minullahan ei ikinä ole sitä ongelmaa Skidin kanssa että se lähtisi käsistä ja varmaan pystyisin hyppäämään kisoissakin ihan tavallisella kuolaimella. Mutta silti kaipaan aina joskus sen kanssa sitä lisäjarrua ja sitä että saan hevosen ylös enkä rullalle. Äiti joutui teettää tehtäviä hyvin vähällä estekalustolla, jouduttiin nimittäin hyppäämään sisällä koska kouluaidat oltiin rakennettu kentälle koulukisoja varten. Tehtiin ihan yksinkertaisia tehtäviä, pientä jumppasarjaa, linjaa ja yksi yksittäinen este.
Eilinen syysaamu Skidin kanssa

 Tällä viikolla pääsin jo kotiin torstaina ja kävin heti pitkän maastopätkän Skidin kanssa kaatosateessa! Perjantaina äiti piti pientä kouluvalmennusta joka meni ihan ok. Skidi oli todella häslä ja epätasainen ja ei oikein kuunnellut minua. Tottakai hermostuin siitä niin koko valmennus meni aika penkin alle, saatiin kyllä se lopussa todella hyväksi ja rennoksi!
Skidi lähdössä sateiselle maastolle(huomaa kaksi loimea...)
Tänään oli todella täyteen sovittu päivä. Päivä alkoi pienellä kisareissulla Billnäsiin, Emppu kävi kisoissa Turolla ja olikin hienosti toinen Helpossa C:ssä! Päivä jatkui kotona lastentunnin pidolla, jota ensin vastustin hirveesti mutta lapset olivatkin ihan kivoja tuntilaisia. Kun olin pitänyt tunnin minun pitikin olla Annien selässä estetunnilla. Vanhemmat lukijat varmaan muistavat Annien joka pyöri 2013 kevät/kesällä tässä blogissa kun Skidi oli saikulla. Annie on kuulemma viimeaikoina ollut todella hankala esteillä, niin tuli kotimatkalla puhetta Anniesta että äidin pitäisi taas hypätä sillä. Äidillä jolla on aina sitä ajanpuutetta niin ehdotti että mitä jos minä tulisin tänään sen kanssa estetunnille.
Estetunti sujui yllättävän hyvin, olin odottanut jotain paljon kamalempaa. Ongelmat tuli minullekkin hyvin selväksi, Annie haluaa lähteä esteiden jälkeen rynnimään ja puskea aitaan kiinni kaarteissa. Sain kuitenkin Annien hyvin ratsastettua kaarteissa siitä aidasta pois ja aina kun halusi lähteä rynnimään niin aitaa päi ja tiukka ei!


Iso kiitos Becalle videoinnista!

Skidi sai tänään rennon maastopäivän. Skidillä on kyllä omat versiot aina näistä rennoista maastopäivistä.. Sellasta kyytiä mitä neiti antaa minulle maastopoluilla...

Turo valmiina lähtöön
Tässä nyt vähän sekalaisia kuulumisia eli tiivisteenä meille kuuluu oikein hyvää. Edellinen rikkinäinen iPhone 4 halusi päättää päivänsä ja lopetti toiminnan. Suurelle puhelinaddiktille oli viikko ilman puhelinta pitkä aika.. Sain uuden puhelimen iPhone 5c:n johon olen todella tyytyväinen ja itseasiassa kaikki postauksen materiaali on otettu sillä. Mutta nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti