perjantai 15. toukokuuta 2015

Kuulumisia

Heippa! Pitkästä aikaa on pakko vähän tulla päivittelemään tännekin kuulumisia. 
Vappu tuli ja meni, vietin sen ihan rauhassa kotona perheen kanssa. Skidi kävi vähän ennen vappua klinikalla. Sieltä tuli ihan hyviä uutisia ja Skidi pitäisi kohta olla tavallisessa käytössä. Pientä takapakkia tuli mutta oli ollut parempi viikonlopun aikana taas! 
Vappuviikonloppuna meillä oli kotona estekisat jossa toimin vain kuvaajan ja toimihenkilön roolissa. 
Emppu pääsi Turon kanssa takaisin esteradoille ja he sijoittuivat toisiksi 60cm luokassa! 


Lähdin sen jälkeen takaisin koululle. Koulussa oli hyvin raskas viikko tiedossa nimittäin Turussa järjestettiin Taitaja 2015 -kisa(klick jos ette tiedä mikä on) ja meidän koulu järjesti hevospuolen. Se tarkoitti että koululta lähti 8 hevosta asumaan Turkuun maanantaista perjantaihin. Eli maanantai aamu alkoi sillä että oltiin kahdeksalta tallissa ja hoidettiin talli. Meille oltiin kaikille valittu omat hoitohevoset viikoksi ja minulle oli valittu Welfin. Hoidin Welfinin kamat mukaan, pesin sen jalat ja pistin sen kuljetuskuntoon. Koko viikko meni Turussa hevosia enemmän tai vähemmän hoitaessa. Viikko oli todella raskas ja asiaa ei helpottanut se ollenkaan että nukuin koko viiden päivän aikana kaikenkaikkiaan 17h. 


Viikonloppuna olin Ypäjällä hoitamassa kisoissa. Tällä kertaa oli todella kiva reissu! Oli todella rentoa ja mukavaa! Hyvän mielen kruunasi se että jokaisesta luokasta paitsi yhdestä tuli ruusuke mukaan! Olin ypäjällä perjantaista sunnuntaihin. Perjantaina olin heti aamusta auttamassa minun kaveriani ja opettajaani.


Perjantai iltapäivänä Cia tuli hevosten kanssa ja niiden kanssa meni koko viikonloppu! 






Tämä viikko koulussa meni oikein nopeasti. Kävin maanantaina ratsastamassa Welfinin itsenäisesti, tein paljon avaavia liikkeitä. Welfin oli viimeksi liikkunut parisen viikkoa sitten niin tein oikein rauhassa asiat. Tein paljon avoja, väistöjä ja kiemurauria. Keskityin vain siihen että saan hevosen läpi rehellisesti ja että se tuntuu hyvältä. Pääsin tavoitteeseeni ja Welfin oli oikein hyvä ratsastaa! Oli todella kiva ratsastaa neiti kun itse en ollut istunut hevosen selässä kahteen viikkoon.

Tiistaina kävin Welfinin kanssa koulutunnilla. Tehtiin aika samoja asioita mitä olin tehnyt itse edellisenä päivänä. Welfin oli taas todella hyvä ratsastaa ja saatiin kehuja opettajalta että Welfin näytti todella hyvältä! 
Ratsastin vielä sen jälkeen High Onen josta olen kertonut vähän aikaa sitten blogissa. High One ei ollut myöskään liikkunut vähän aikaan niin sillä löyty aivan kamalasti virtaa! Se kuskasi minua ympäriinsä ja keksi omaa kivaa :D

Keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa Welfinin kanssa estetunnilla. Meillä oli pystyssä ihan kiva rata johon sisältyi pari linjaa ja yksittäisiä esteitä. Welfin oli tälläkin kertaa todella kiva ja hyvä! Minulla oli alussa vähän hakemista sen kanssa, se oli hyvin voimakas ja vahva. Mutta hypättiin lopussa ihan hyvä 90-100cm rata joka onnistui todella hyvin! 

Jäin täksi viikonlopuksi kemiöön, viettämään kavereiden kanssa aikaa. Ensi viikonloppuna tapahtuu jotain jännää ja sitä seuraavana viikkona vielä jännempää!  Mitä? Se selviää teille sitten myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti