perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kisat, koulussa ja muita kuulumisia

Heippa. Nyt blogi on ollut aika pitkään hiljaisena, ei ole vain tuon Skidin tilanteen takia huvittanut kirjoitella tänne.
Mutta rise and shine pakko tänne kirjoitella, koska ei se maailma kaadu siitä että heppa on kipeä.
Kävin pari viikkoa sitten Amalin kanssa ensimmäisissä yhteisissä seurakisoissa jotka järjestettiin täällä koululla. 
Lauantaina oli vuorossa estekilpailut missä menin 80&100cm. Molemmat luokat menivät oikein hyvin! 80cm oli ihan ok, heppa oli ehkä vähän turhan pirteä ja kuskasi minua ympäri rataa. Uusinnassa tuli yksi turha pudotus joka johtui täysin siitä että käänsin heti esteen päällä ja takajalat ottivat puomin mukanaan. 
100cm oli iso metri, minua hieman jännitti koska en oikein luota täysin muihin hevosiin hypätessä kun Skidiin. Vaikka Amal onkin hyvin luotettava ja kiva hevonen hypätessä. 
Rata oli kokonaisuudessaan todella hyvä. Hevonen oli todella rento ja rauhallinen ja kerrankin ratsastettavissa. Päästiin nollilla läpi ja sijotuttiin toisiksi. Hieno heppa!



Sunnuntaina oli vuorossa koulukilpailut missä menin Helppo B:3 2000. Amal oli aivan liian pirteä ja sillä oli aivan liikaa pöllöenergiaa. Onnistuin jopa Toppilaan verkassa kun herra päätti tehdä 180 asteen käännöksen yhtäkkiä. Se esitteli myös vähän pukkilaukkaa ja kauniita spurtteja. Rata oli ihan ok, heppa pöllöili ja se jännitti paljon. Saatiin 56% ja risat ja oltiin ensimmäisiä ei sijottuneita.



Olen ratsastanut paljon Amalia viikkoisin ja se on toiminut ihan kivasti. Hypätessä ollaan kehitytty hyvin ja ollaan saatu paljon rentoutta mukaan ratoihin mikä on todella hyvää. Olen ratsastanut paljon myös Welfiniä joka on toiminut todella kivasti ja sen kanssa olen saanut paljon onnistumisia.

Viime viikonloppuna kun kävin kotona, niin kävin Skidin selässä kävelemässä pienen maastolenkin ja katsottiin se vielä äidin kanssa miten liikkuu. Olihan se vieläkin todella huono, no annetaan sen nyt levätä klinikka aikaan asti.



Lauantaina ratsastin pitkästä aikaa Annien. Annien muistaa varmaan vähän pidemmän aikaa blogia seuranneet. Annie on siis ratsastuskoulun kiva, pieni ja pippurinen tamma jolla kisasin hetken kun Skidi oli sairaslomalla vuonna 2013. Annie oli todella kiva ratsastaa, ehkä hitusen nihkeä pohkeelle. Tein ihan perusjuttuja, ympyröitä, avoja ja sulkuja. Kuvat: Sara P








Meillä oli sunnuntaina kotona koulukisat jossa tällä kertaa toimin ihan vain kuvaajan roolissa. Sainkin ihan ok kuvia vaikka olikin Empun kamera matkassa. En tykkää ollenkaan Empun kameran rungosta joka on Nikonin D3200 mutta rakastan Empun putkea. Niin yleensä yhdistänkin minun rungon Nikon D3100 ja Empun putken.







Maanantaina menin tottakai koululle takaisin ja tällä kertaa ehdinkin ihan vain kaksi kertaa käydä koulun hevosilla ratsastaa. Maanantaina ja tiistaina sain ratsastaa taas kaverini hevosella Esterillä hänen ollessaan sairas. Ester oli todella kiva ja mukava ratsastaa molemmat päivät! Tiistaina kävin ratsastamassa Amalin kavalettitunnilla joka oli todella rento ja hyvä ratsastaa! Keskiviikkona kävin ratsastamassa Welfinin joka oli vähän turhan pirteä ja tahtoi jatkuvasti juosta alta pois.

Tulin jo tällä viikolla torstaina kotiin ja en ole tehnyt oikeastaan tallilla muuta kun hoitanut Skidiä! 

4 kommenttia:

  1. Ei vitsi näytät ihan pikkulikalta noilla leteillä ! :D♥

    VastaaPoista
  2. Susta ja Skidistä on muuten muutamia kuvia täällä : http://ransu.kuvat.fi/kuvat/Hevoset/Vuosi+2014/Alue-esteratsastus,+Salo,+27042014/Luokka+2/weston-joychild1.jpg

    VastaaPoista