sunnuntai 17. helmikuuta 2013

83# Kisakausi avattu!

No voikohan sanoa että nämä olivat mitkään oikeat kisat? Tänään siis pompitiin kotona vaivainen 90cm hienolla tuloksella, 0-0 ja 2. sija! Hieno Skidi.

Menin tallille vasta joskus kl 12.00 koska kisat alkoivat kl. 14.00. Mentiin heti rakentamaan rataa, siellä oikeastaan mittailin välejä, korkeuksia ja juttelin päivän juorut kavereiden kanssa. Sen jälkeen odottelin vielä hetken että Skidi söisi päiväkauransa loppuun, niin pääsisi harjaamaan sitä. Harjattiin se hyvin, ennen kun minun oli pakko mennä toimihenkilöksi. Olin lupautunut 50-80cm että olisin portinavaajana. Siinä ohella otin myös paljon kuvia.

Jessi hyppäsi Skidillä 80cm, hän oli käynyt kävelemässä oikein pitkään ennen verkkaa. Skidi näytti ihan hyvältä ja myös tuntui ihan kivalta. Hän otti pari verkkahyppyä, niin että saisi Skidin vähän tuntumalle. Jessin rata oli myös ihan hyvä, 0-0, mutta ei aika riittänyt sijoille. Mutta tyytyväisiä ollaan! (:

Jessin jälkeen menin itse selkään, olin jo aikasemmin kävellyt radan koska 80&90 oli sama rata. Kävelin aika paljon ulkona, koska kesti kauan ennen kun pystyttiin mennä maneesiin verkkaamaan. Maneesissa otin vain vähän ravia, laukkaa ja pari hyppyä. Silleen että saisin hevosen hyvälle tuntumalle.
Minulla oli verkan jälkeen ihan surkee fiilis, se ei oikein toiminut ja pudotteli. Mietin vain että nämä kisat menee ihan plörinäksi.
Satarttasin viidentenä, saatoin minua edeltävän ratsukon maneesin ovelle, sieltä tuli ulos Skidin ihana rakas Vuko jonka takia ei näköjään pystynyt jäädä odottelemaan sinne ovelle. Tehtiin sitten siinä hienoa keulimis temppua. Yritin jotain komennella sitä mutta ei mikään auttanut :D... No sain Vukon ja ratsastajansa takaisin luoksemme niin kaikki oli hyvin. Kun pääsin maneesiin, niin eikun radalle. Rata oli oikein hyvä ja sain kaikille esteille, uusinnassa en mitenkään kaahannut erikoisemmin. Ihan vähän vain ratsastin eteen, tein kaikki lyhyet tiet mitkä vain pystyi. Mutta hyvällä fiiliksellä mentiin! (:






Eräät ei vain pysy pöksyissään.... :D
Radasta tulee videoo myöhemmin!

2 kommenttia: