tiistai 26. helmikuuta 2013

85# Aluevalmennukset

Tein tämän kertaisista aluevalmennuksista pienen videokoosteen, siinä en kylläkään selitä miten meni, niin selitän tässä. Skidi oli koko viikon ihan okei, ei mikään hyvä. Se oli kiimassa ja usein jos sillä on kiima niin se on vähän liian villi ja sellainen joka juoksee häntä tötteröllä ympäri maneesia. Usein taas jos Skidi on liian villi niin itse jään liikaa ohjista kiinni ja ratsastamaan taaksepäin. Minna joutuikin useesti varsinkin sunnuntaina kun hypättiin kunnollisia esteitä että päästä eteenpäin. Muuten se oli ihan hyvä ratsastaa! (:
Saatiin vielä paperit missä luki kommentteja viikonlopun ratsastuksesta ja kotiläksyjä.

Kavaletti:
Hevosesi hieman jäykän oloinen kyljistä. Teette tarkasti tehtävät laukassa, kuitenkin hieman kiireistä helposti. Koita saada taipumaan rehellisesti kyljistä ja löydä itsesi hevosen ympäriltä ei päälle.

Esteratsastus:
Hyppyä on! Rentoutta ja rytmiä ratsastukseen. Laukkaa perille esteelle.

Hevonen:
Ok. Ei siinä muuta lukenut :D

Harjoittele kotona:
Kuolainta voisi koittaa vaihtaa, selkeästi ei tämän kanssa viihdy. Jäykät lavat.

Eli nyt on uusi kuolain etsinnässä, ollaan me kaikki kokeiltu läpi ennen ja tällä on parhaiten toiminut. En voi ottaa pehmeempääkään koska sillon kuskaa minua liikaa, mutta en taaskaan kovempaa koska jään itse liian vahvaksi kädellä. Mutta pari vaihtoehtoa on nyt kokeiltavana ja saa kommenttia laittaa jos on joku vinkki mitä kuolainta ta muuta voi kokeilla ! (:

8 kommenttia:

  1. Mikä kuolain sulla on nyt käytössä?:)

    VastaaPoista
  2. Oho se unohtu tästä mutta kumipessoa
    Erica puhelimella ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii kelasinki et sul tais olla se :) ku Codylla oli sama ja vaihdettii kimblewickiin jolla toimii hyvin mut pitäs vaihtaa kumiseen ku jään ite helposti kädellä liikaa kiinni :D

      Poista
  3. ihana Skidi ku se lähti tulee sua päin tossa yhessä kohtaa tallissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on "vähän" sähelöi ku sillä on kiima....

      Poista
  4. Skidi hyppäsi tosi hienosti!! Ja osasit TOSI HYVIN pitää vastaan kun Skidi yritti kovempaa vauhtia sen valkoisen esteen jälkeen !! ( jos se yritti kovempaa, näytti siltä ainakin mut en tiiä !! ) Ja tosi hyvin ratsastit Skidillä! Voi kun minäkin osaisin ratsastaa yhtä hyvin kuin sinä !!

    VastaaPoista
  5. Sä osaat ratsastaa tosi hyvin

    VastaaPoista