keskiviikko 20. helmikuuta 2013

84# Hiihtoloma!

Jej, viime viikolla alkoi hiihtoloma! Sitä ollaan odoteltu. Olen tallilla puuhastellut vähän kaikkea, koska aikaa on paljon, jos tallilla hengailee kl. 12-20..

Maanantaina Käytiin kaverini kanssa maastossa, palautumassa eilisistä kisoista. Oi että oli mukavaa! Olen maastoillut lähiaikoina paljon yksin, niin nyt oli juttuseuraa koko ajan ja juttua riitti! Illalla tein iltatallin vielä äidin kanssa.

Tiistaina Skidi sai pitää vapaapäivän! Silloin siistin tuntihevosia, nypin harjaa, leikkasin turpakarvat, "parta"karvat, vuohiskarvat ja hännän. Huomaa että kisoista on ollut taukoa kun monelta sai nyppiä puolta harjaa pois.. :p. Sen jälkeen kokeiltiin kaverini kanssa vielä hiihtoratsastusta tuntihevosella Rikulla, sillä ei oltu ennen meillä ollessa sitä tehty mutta hienosti siitä suoriutui ongelmitta! Vielä illalla iltatallin teko ja kotiin!

Tänään eli keskiviikkona äiti ratsasti Skidin, itse kävelin tuntihevosella Pipsalla joka on pieneltä sairaslomalta palautumassa. Pipsasta en itse ole ikinä tykännyt, mutta tänään mitä sitä siinä taivuttelin niin mukavaltahan se vaikutti ;). Sen jälkeen otin vielä äidiltä Skidin sisään, laitoin sen hetkeksi Brendan ja Pipsan kanssa tarhaan. Laitoin ison kasan Skidin ja tuntihevosten suojia pesuun!

Tänään otin vielä tällaisen päivän asu kuvan! (:

Pipsan asu: Suitset: Jotkut merkittömät. Satula joku mustang yleissatula, romaani(ei näy) Weljekset Wahlsten, Huopa(ei näy) Eskadron tummansininen, Ratsastusloimi joku 72 sports? vaaleansininen. Suojia ei jalassa.

Oma asu: Kypärä Charles Owen wellington pro, Takki KL bomber, Housut likaiset Nike verkkarit, hanskat, Roeckl talvihanskat, kengät steeds hööksistä.

Mitäs piditte tällaisesta päivön asu jutusta teenkö uudelleen? (:

3 kommenttia: