torstai 27. kesäkuuta 2013

119# Heppakesä <3

Moikka! 
Noniin pääsinpäs postailemaan! Kerron nyt vähän kuluneesta viikosta.. Ensin huonot uutiset, Skidi ontuu taas... Ei oikein tiedetä mikä sillä on... Mutta annetaan nyt huilia ja ell tulee kun on palannut lomalta.. 
Kuvakollaasi kuluneelta viikolta: 
1: Menin seisomaan hevosten juottoammeeseen koska ötökät kiusasivat liikaa 
2: Moonie ihmetteli touhujani 
3: Kuva pöllitty Ikalta, Skidi ikioma lihapullani <3
4: yksi viikon ratsuista
Olen joutunut auttamaan tallutöissä koko alkuviikon maanantaita lukuunottamatta, koska kesätyöntekijälle kävi pieni tapaturma hevosen kanssa. Eli tallutöissä koko viikon olen ollut. Olen saanut siitä kivat rusketusrajat, t-paita + shortsi raja, kaunista.. Tällä viikolla olen päässyt hevosen selkään 3 kertaa, ekan kerran yhden yksityisen hepan selkään, toisen kerran Annien kanssa uimassa, kolmannen sain ratsastaa Vapulla tänään.
Yksäristä en kerro mitään koska omistajalta en ole lupaa kysynyt :).

Niin siihen Annien uintireisuun... Sieltä mä palasin lievän aivotärähdyksen kera.. No kaikki meni hyvin, kunnes halusin Annien ihan uimaan, se pelästyi jotain varmaan sitä että vettä meni herkkään paikkaan. Se loikkasi suuren loikan ylös ja eteenpäin, löin pääni varmaan sen kaulaan. Tipuin veteen ja sen jälkeen en oikein muista mitään, muistan sen että seuraavaksi istuin laiturilla ottamassa kuvia muista. Menin kyllä vielä Annien selkään kahlaamaan veteen. Huomasin vasta sen jälkeen että kuinka päähäni särkee ja pyörryttää, meninkin heti nukkumaan ja nukuin 2h. Tänään oli vieläkin päänsärkyä ja paikat kipeenä. En oikein pysty pureskella kunnolla, sattuu hirveesti! Mutta sentään näin vähällä selvittiin!



En jaksa kirjoittaa Vapun ratsasteluosta, se oli oikein mukava vaikka varmaan kamalalata näyttikin olen ollut viimeksi koulutunneilla öö, 3 viikkoon? Ja Vappukaan ei ollu ratsastettavuudeltaan parhaimmillaan! 
Mutta hyvää kesää kaikille ja nähdään kohta taas!
!!!!Laittakaa erikoispostauksii ehdotuksia tulemaan 100 lukijan erikoispostauksen kunniaksi!!!!

1 kommentti: