torstai 4. heinäkuuta 2013

120# Varustepostaus osa 3 satulat, suitset + tarvikkeet


Aloitanpas heti eli tässä tulee satulat suitset ja miiden tarvikkeet!




 Ensimmäisenä koulusuitset, ne ovat merkittömät äiti on ostanut ne jostakin alennusmyynnistä todella halvalla. Ollaan itse vaihdettu turparemmi ja otsapanta molemmat ovat hööksistä.

Otsapanta "suomi" väreissä

Kuolaimet ovat sprengerin messinkiset kolmipalat


 Estesuitsina tai ne suitset missä on kovempi kuolain. Ovat Classicin suitset ostetut veljekset wahlsteniltä, itse tykkään niistä! Nahka on ainakin ollut todella hyvää. Otsapannan ja ohjat olen vaihtanut, otsapanta on parkanon ratsusta sain kavereilta synttärilahjaksi viime vuonna, ohjat ovat kiefferin ohjat jotka ostettiin 5€ tutuiltamme kun heillä oli heppakirppari!

Turparenmmi

Otsapanta, lempi varusteeni <3

Parhaillaan kuolaimena on happy mounth pessoa, usein näissä on babypelham.



Estesatulana toimii mustangin europa estesatula. Tykkään itse istua siinä paljon! 

Jalustimet ovat MountainHorsen turvajalustimet, ollaan saatu nämä ilmaiseksi jonakin testituotteena ja saatiin saappaat myös. Tykkään näistä koska saappaani sopii tähän jalustinkumiin! Jalustinremmeinä on W-Profilen remmit. 


 Satulavyö on Chevalin S muotoinen nahkavyö. Tämä on aika uusi ollaan ostettu tämän vuoden puolella, tämä on kyllä nyt vähän liian lyhyt Skidille kun on aika lihapulla...

 Rintaremmin merkkiä en nyt muista mutta tolleinen musta tuo on :D. Skidille on aika vaikea löytää sopivaa rintaremmiä koska neiti on leveä edestä, mutta tämä viimeisissä reijissä istuu hyvin!


 Molempien satuloiden alla käytetään tällaista geeliä, koska molemmat satulat haluavat jatkuvasti liukua taakseppäin.. Vaikka istuvatkin hyvin
 Koulusatulana toimii CliffBarnsbyn koulusatula, en nyt mallia muista. Itse en tykkää istua mitenkään tässä nimittöin penkki saisi olla pyllyn kohdalta koon pienempi, vaikka muuten on todella mukava!
Jalustimet ovat Euro Hunterin jalustimet, jalustinremmeinä taas W-Profilen remmit.

Kouluvyö on merkitön musta nahkavyö

Lampaankarvaa käytetään sen alla, pehmentää edes vähän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti