torstai 4. heinäkuuta 2013

121# ?

Mihin kaikki kommentoijat ja mielipide napin painaajat ovat hävinneet? Teitä lukijoita on jo 100! Että kyllähän niitä kommentteja pitäisi pari ainakin olla. Olisi kiva jos saisin jotain vinkkejä miten parantaisisin blogia, mitä erikoispostauksia haluatte tms! Kiitos 100 lukijalle! 

4 kommenttia:

  1. No kuka tänne jaksaa kommentoida kun postauksia tulee suurinpiirtein kerran kuussa ja nekin on pari hassua lausetta+yksi kuva ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos että annoit mielipiteesi, mutta outoa on että postaan kyllä ainakin kerran viikossa. Ja usein ovat hyviä postauksia missä on kuvia ja paljon lauseita. :)

      Poista
  2. Sun blogi on tosi hyvä :)
    // Fanny

    VastaaPoista
  3. Erica
    Jos mun blogia katsot niin siellä oli postaus missä oli parhaat blogini ja sun blogi on mun lemppari ja mun mielestä teet hyvät postaukset ja aina on kivat kuvat ja tekstit ja on näitä postauksia tullut moni erillaista ja se on kivaa!!!! :D:D:D:D
    Anonyymi
    Ja ei kaikki aina joka päivä kirjoittaa! Pitää nyt saada omaa aikaakin joskus. Onhan Erica tehnyt paljon töitä ja auttanut muita tallilla! Joten minä ymmärrän kyllä jos hän ei joka päivä kirjoita. Minä en esimerkiksi kirjoita säännöllisesti. Kirjoitan aina kun kerkeen ja joslus sekin unohtuu. hehe :D Se unohtuu kyllä aika usein

    Ame

    VastaaPoista