perjantai 19. heinäkuuta 2013

125# Aasi joka passia kulkee

Eikö olekkin osuva otsikko? ;) Pakko oli laittaa kun naurettiin kavereiden kanssa Annille kun kauniisti menee passia pää taivaissa.
Mutta minulla on paaljon asiaa! Minulla oli synttärit keskiviikkona ja sain kauan toivotun lahjan nimittäin vihdoinkin ehjän objektiivin! Nyt blogiin tulee taas(toivottavasti) paljon ja laadukkaita kuvia. Sen lisäksi sain korun, kisatakin, rahaa ja muuta :) Kisatakki on vielä postissa pitäisi hakea, voin vaikka tehdä siitä erillisen postauksen?

Mutta otiskkoon! Olin Annien kanssa eilen torstaina estetunnilla, se toimi vihdoinkin hyvin! Tehtiin paljon linjoja ja kaarteita. Ainoa hankala asia ettö heittäydyn painon kanssa jatkuvasti ulos, niin A tulee väärässä laukassa alas esteeltä, enkä saa vaihdettua ja siinä puskeutuu niin paljon että rytmi katoaa täysin. Tämä estekerta ei ollut mikään hyvä mutta parempi kun edelliset! Menen nyt neidillä tiistaina sileällä vielä ennen SHW, niin saan vähän tuntumaa siihen. Muuten ollaan kai valmiita! :D









Torstaina minulla oli myös Skidillä kouluvalmennus, eräs äidin kaveri joka on ulkomailta joka on kouluratsastaja tuli suomeen niin tartuttiin tilaisuuteen että voisin käydä jonkun muun valmennuksessa! Oli kivaa saada kuulla jonkun mun mielipidettä ratsastuksestani kun äidin.
Alussa hän kyseli paljon etä mitkä ovat ongelmakohtiamme ja mitä pitäisi mielestäni parantaa. Kerroin hänelle että Skidi on lähiaikoina ollut hirveän jännitynyt ja vahva ratsastaa. Alettiin heti työstää sitä että Skidi olisi pehmeä sisä suupielestä.


Tehtiin ravissa paljon vain ympyrällä taivutuksia ja yritetrtiin saada hevonen juuri todella notkeaksi. Laukassa taas kauhistuin kun hän kysyi "oletteko kokeilleet laukkapiruetteja?" Vastaukseni oli heti tietty ei, hän sanoi että harjoitellaan wannabe tyyliin. Ensin kokeilin käynnissä, että miten pitää tehdä ja saada se sopivasti koottua. Kun tein käynnissä sitä parisen kertaa niin laukassa tehtiin ja sehän onnistui! Eihän me toki mitään oikeita piruetteja tehty vaan ihan isosti takajalkojen "ympäri" mutta todella kiva aloitus niille! Skidi tuntui lopussa todella hyvältä ja sain sen ns. "oikeaan muotoon", ravia pitäisi vielä hiota se verran että se nouisi enemmän kun minulla löytyi tunnin aikana sopiva tahti.

Tuossa videolla yksi epäonnistunut ja lehahtanut "piruetti" Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ensi kertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti