torstai 25. joulukuuta 2014

Kuulumisia kuvien ja videoiden muodossa!

Heippa pitkästä aikaa! Tähän postaukseen pitäisi yrittää saada kuukauden tapahtumat. Yritän saada ne lyhyesti kirjoitettua tähän, saa nähdä miten onnistun! :D


1. Tein oman ride in kaistan estetunnin jälkeen :D 2. Maastoilemassa

Tästä on jo aikaa! Ratsastin yhden kokoneisen viikonlopun vain Anniella kun äiti halusi ratsastaa Skidillä koska ei päässyt viikolla sitä kunnolla ratsastamaan. Menin ensin perjantaina koulutunnilla sillä(video). Se oli todella hyvä ratsastaa! Tehtiin siirtymisiä, avoja ja sulkuja. Annie oli todella kevyt ja eteenpäin sillä tunnilla! Lauantaina hyppäsin sillä, en oikein muista miten meni.. Sitten sunnuntaina käytiin maastoilemassa ilman satulaa!

Mennään seuraavaksi mites koulunkäynti meneekään. Niin kun viime postauksessa kerroin niin meille vaihtui tallijakso hetkeksi taas! ollaan päästy ratsastamaan paljon(mä tykkään). Olen ratsastanut nämä pari viikkoa samalla hevosella koko ajan. High One on todella kiva tamma, jolta liikettä ei ainakaan puutu. Olin kun apina merihädässä kun ensimmäisen kerran ravasin sillä :D.  Se on kyllä todella miellyttävä ratsastaa nyt kun olen alkanut löytää punaisen langan hevosessa. Se on hevonen joka ei kestä ollenkaan vahvaa kättä, yritän ratsastaa sitä niin kun kukkaa kämmenellä! :D
Kaverit ovat kyllä niin suuri osa tätä koulua! Olen tutustunut niin moneen mukavaan ihmiseen tuolla!

1&2. Tosi terveellisesti me syödään. 3. Keilaamassa. 4. Berta päätti että loimea pidetään nykyään näin
1. Eihän mulla ole kun piiiikkusen tavaraa kun muutin asuntolasta toiseen :D. 2. Tehtiin minipizzoja! 3. Ajelulla! 4. Löydettiin heaven 
1. Opettajani antoi ihanan tehtävän viikkaa kaikki koulun loimet! 2&4. Kesäkuntoon 2015 3. Otettiin katrillin jälkeen yhteiskuvia!

1. Meillä oli vähän kuuma sisällä ;) 2. Leikin korjaajaa 3. Shoppailemassa 4. Pojat lähettivät terveiset AVA: n yö TV ohjelmaan.... :D
1&2&3. Ahkeraa opiskelua 3. Löysin kolme burritoa mun sängystä
1. Pojat tekivät yhdelle pojalle kivan jekun hänen huoneeseen :D 2. Ihana Danny poni! 3. Welfinin kanssa selfie! 4. Jasmin pojan kanssa raviradalla!
1. Osaan nykyään ottaa kenkiä pois! 2-4. High One!
Mitä kotiin sitten kuuluu? Minulla on parhaillaan joululoma niin olen kotona tottakai. Skidillä on nyt ollut vähän kevyempää joulupyhien aikana. Sillä on parhaillaan todella paljon virtaa... Kävin eilen sillä maastossa ilman satulaa, minulla oli pelhamit suussa ja silti se onnistui kuskaamaan minua 6-0 laukassa! Hyppäsin sen kanssa pitkästä aikaa kunolla, se oli ihan hyvä ratsastaa. Kokeilin uutta kuparirolleria sille, se oli ehkä hitusen vahva sen kanssa mutta näytti ihan tyytyväiseltä sen kanssa.
1. Vukon selässä 2&3. Turon kanssa selfie 4. Meidän suokit menossa itsenäisyysparaatiin
1-4. Skidi <3
Äidin kaveri tuli suomeen taas ulkomailta ja pyysin häntä taas pitämään minulle koulutuntia. Pääsin kahteen valmennukseen. Ensimmäisessä valmennuksessa Heidi halusi vain sitä että Skidi kulkee kaulastaan rentona ja että saan sen pyöreäksi eteen. Ei oikeastaan tehty ensimmäisellä tunnilla juurikaan muuta kun työstettiin tuota. Sain tehtäväksi että pidän hevosta taivutettuna sisälle niin kauan kunnes se antaa periksi ja menee alas. Tämä toimi Skidillä tosi hyvin! Skidi oli koko tunnin todella hyvä ja sain sen todella kivaan muotoon!



Seuraavalla kerralla kun olin hänen tunnilla niin keskityttiin samaan asiaan. Mutta tottakai sain sen nopeammin toivotulle kaulalle. Laukassa harjoteltiin vaihtoja, pyrittiin saada ne rennoksi ja toimivaksi. Se onnistui todella hyvin! Kerroin vielä etenkin kouluradoilla syntyvästä ongelmasta, kun tulen Skidin kanssa laukassa diagonaalille niin Skidi ennakoivana hevosena luulee että aina on kyseessä keskilaukka. Tehtiin paljon sitä että tulin diagonaalille ja aina kun Skidi oli lisäämässä tein puolipidätteen ja tein voltin. Saatiin tämä "ongelma" aika hyvin korjattua tämän harjotuksen avulla!



Vielä pari kuvaa estetunnista! Kiitos kuvista Ikan äiti!




4 kommenttia:

  1. Videoissa kun sää kevennät niin jalkaa liikkuu aika paljon. En tiedä onko se vaan omaan silmään enkä todellakaan ole mikään ammattilainen mutta muuten sun istunta on tosi siisti! :) Hienon näköistä menoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anniella todellakin heiluu mutta Annie on todella pieni niin pitkänä ihmisenä saisin jalkani melkein tuon ponin ympärille :D Skidillä en havaitse suurempaa heilumista? Kiitos!

      Poista
  2. Sori Erica et sanon mutsiis mun mielestä Erican jalat heiluu keventäessä vaan Annien selässä, ja uskosin sen johtuvan siitä ettei se ole mikään iso hevonen ja sillon pitkä ihminen ei saa niin paljoa tukea pohkeelle. ;)

    Ja voi vitsi ku molemmat hepat näyttää kivoilta noissa videoissa!

    VastaaPoista