tiistai 30. joulukuuta 2014

Lookback vuoteen 2014!

Kohta onkin jo aika katsella sinne vuoden 2015 puolelle. Käydään ensin läpi vähän vuoden 2014 tapahtumia. 2014 oli mielestäni aivan ihana vuosi! Olen oppinut paljon uutta, tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja kokenut paljon uutta ja mukavaa!
Tammikuussa otettiin aika rennosti. Käytiin valmennuksissa ja olin aika epätoivossa kun en saanut hevosta millään toimimaan. Käytiin Johkun valmennuksessa kerran ja sielläkin olin koko ajan repimässä pelihousujani kun ei vain mikään toiminut.

Helmikuussa treenattiin aktiivisesti. Skidi alkoi toimimaan ja sain aina tulla estevalmennuksista pois hymy suussa. Johku kävi valmentamassa ja senkin valmennuksissa asiat toimivat. Maastoiltiin paljon ja nautittiin viimeisistä lumista. Käyitiin avaamassa kisakausi Lohjalla 100&110cm radoilla aivan surkealla tuloksella.

Maaliskuussa Emppu aloitti Skidillä treenaamisen, pidettiin silmissä pieniä seurakisoja tälle kaksikolle. Skidi toimi taas hyvin, saatiin Johkun valmennuksessa aivan älyttömän onnistunut kerta! Käytiin avaamassa kausi kunnolla Salon aluekisoissa meni ihan tyydyttävästi!


Huhtikuussa Skidi toimi älyttömän hyvin. Käytiin koulukisoissa kahteen kertaan, ei mitenkään suurempaa menestystä kylläkään tullut. Käytiin myös Lohjalla ja Salossa aluekisoissa. Lohjan kisat muistan hyvin koska 110cm päästiin ensimmäistä kertaa uusintaan sillä korkeudella! Hyppäsin myös huhtikuussa ensimmäistä kertaa Mantalla. Emppu jatkoi Skidillä treenaamista.

Huhtikuussa tapahtui paljon. Emppu hyppäsi toiset ja kolmannet kisansa Skidillä ja sijoittui toiseksi. Hypättiin Skidin kanssa ensimmäiset kansalliset estekisamme 110 ja 115cm korkeudella. Tuli myös se päovä kun Skidi on ollut omistuksessamme 12 koknaista vuotta! Sijotuttiin Skidin kanssa myös kotikisoissa 110cm luokassa! Hyppäsin jonkin verran Mantalla.


Kesäkuussa Emppu kävi ensimmäiset ulkopuoliset kisansa Skidillä, ihan hyvällä menestyksellä. Minun ja Skidin kisat sujuivat ihan hyvin. Käytiin Salo Horse Showssa hyppäämässä kaksi luokkaa ja napattiin molemmista luokista sijoitukset! Ratsastin sen lisäksi paljon erillaisia hevosia, eli kiirettä piti.


Heinäkuussa käytiin paljon kisoissa. Kävin itse alkukuusta Savonlinnassa kisahoitajana. Sen jälkeen käytiin Kemiössä kahden päivän kisoissa ja sitten olikin meidän oma SeaHorse Week. Kisat eivät tässä kuussa menneet kylläkään ollenkaan putkeen. Käytiin myö uimassa hevosten kanssa!


Elokuussa tapahtui suuria muutoksia. Muutin toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Käytiin Lappeenrannassa ja Salossa kisaamassa. Kaikki radat molemmissa kisoissa sujui todella hyvin! Kävin taas myös hevosenhoitajana Helsingin GP finaaleissa.


Syyskuussa tuli menestystä otettiin nimittäin junioreiden henkilökohtaista pronssia aluemestaruuksissa! Sain ottaa Skidin viikoksi koululle mukaan. Hypättiin myös ensimmäinen 120cm luokkamme todella surkealla tuloksella.. Skidi kävi äidin kanssa koulukisoissa ja piti vähän saikkua turvonneen jalan takia.

Lokakuussa niin kävin paljon kotona. Käytiin Salossa hyppämässä kauden viimeiset aluekisat, mitkä menivät aivan penkin alle.. Hypättiin vielä sen jälkeen Empun kanssa kotona seurakisoissa ja molemmat otettiin sijoitus luokastamme. Siihen päätettiin jättää meidän kisakausi. Sen jälkeen maastoilinkin Skidillä paljon,


Marraskuussa rauhoituttiin. Äiti kävi Skidin kanssa kurssilla ypäjällä, jossa hän pääsi itse hyppäämään. Tein ensimmäisen päivystyksen täällä koululla. Ja pääsin ratsastamaan taas.


Joulukuussa Skidi sai pitää vähän lomaa ja rentoa menoa!

6 kommenttia:

  1. missä toukokuu? Ihana postaus!

    VastaaPoista
  2. Toi jälkimmäinen huhtikuu on toukokuu, Ericalla varmaan menny väärä kuukausi :D

    kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Fan va ja e bra! :D hittade din blogg! Vitsi va Skidi likmar min gamla häst! :o

    VastaaPoista