tiistai 7. huhtikuuta 2015

3.6, Hyvinkää Riders Inn

Heippa, nyt kyllä on niin monta postausta teille rästissä että pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella teille.
Elikkä käytiin viime viikon perjantaina Hyvinkäällä katselemassa uutta paikkaa Riders Inn:iä. Voin kylläkin sanoa että paikka on varmaan suomen upein! Maneesi aivan upea, valoisa ja tilaa löytyy. Pohja aivan älyttömän hyvä ja kestävä. Talli aivan älyttömän upea, toimiva ja tilava. Pidin muutenkin todella paljon kisoista, ne toimi ja olivat kivat. Toimihenkilöt, kisaajat ja tallipitäjät olivat todella ystävällisiä ja mukavia. Lisää tällaisia paikkoja suomeen! Miten meillä meni sen kuulette seuraavaksi!

Heräsin aamulla vähän vaille kahdeksan, puin kisakamat päälle ja söin aamupalaa. Alettiin hiljalleen koko perhe olla valmiina ja lähdettiinkin tallille. Äiti otti trailerin esiin ja meni pitämään valmennusta ja samalla minä ja Emppu alettiin puunaamaan hevosta. Olin edellisenä päivänä laittanut kaikki tavarat kasaan, Hoidin Skidin perusteellisesti ja siistin vähän sitä. Heitin sille bootsit jalkaan. paksumman toppiksen selkään ja riimun päähän. Kuivitettiin traileri ja laitettiin kamat autoon.
N'äyttääpä se lihavalta :DD Kaikki kuvat c) Emppu






Kun äiti oli valmennuksen kanssa valmis ja oltiin saatu kaikki asiat hoidettua niin pistettiin hevonen autoon ja eikun kohti hyvinkäätä. Matka sujui hyvin ja Skidi matkusti kiltisti niin kun aina. Äiti kävi maksamassa lähtömaksut kun me Empun kanssa otettiin hevonen autosta ja pistettiin se kuntoon. Käytiin äidin kanssa kävelemässä rata ja katsomassa muutaman radan kun Emppu kävelytti hevosta. Kiipesin sen jälkeen selkään ja lähdinkin verkkaan.

Verkassa Skidi oli todella nihkeä ja jäykkä. Se ei oikein ollut oma pirteä itsensä, en saanut sitä oikein millään läpi. Hypyt onnistuivat ihan hyvin ja se hyppäsi ihan hyvin. Kun olin valmis niin sainkin huudon että seuraavaksi minun kuuluu olla odottamassa vuoroani. Loimi niskaan ja ei kun kisa-areenalle.



Radalla sai olla kaksi odottavaa ratsukkoa, niin ehdin hyvin tutustuttaa Skidin maneesiin. Skidihän ei yleensä turhia kyttäile mutta se jännitti todella paljon. No kun oli vuoroni lähteä, sain lähtömerkin ja ei kun matkaan. Sain ihan ok laukan mutta eiköhän Skidi pelännyt ovea joka oli ykkös esteen lähellä, siinä meni laukka ja askel enismmäiselle. Tein aivan liian hätäisen päätöksen ja hyvä kun ei hevonen kompastunut ykköselle... Eli ensimmäinen este alas. Muuten rata sujui todella hyvin, sain askeleet sopimaan ja olinkin ihan tyytyväinen. Jäi kyllä harmittamaan tuo oma moka..



Seuraavaan luokkaan olikin aikaa, odoteltiin ja syötiin eväitä. Kun kello näytti sopivasti menin selkään ja verkkaamaan. Verkassa Skidi ei ollut ollenkaan parempi, en saanut sitä ollenkaan kuulolle..



Seuraavassa luokassa olinkin itse sitten ihan pihalla.. Yköselle matkustin, kappas laukkaa ei ollut tarpeeksi ja kappas heppa pysähtyi. No seuraavalla kerralla parempi ratsastus ja yli päästiin. Loppurata oli ihan ok, toin sen kahdelle aika huonosti niin saatiin kaksi puomia. Ärsytti eniten tuo kielto, se oli niin turha...





Radan jälkeen kävelin pitkään ja otettiin yhteistuumin hevonen pois. Pistettiin autoon ja äiti ja Emppu jatkoivat sen kanssa kotiin. Minä taas jäin Hyvinkäälle, tekemään mitä? Se selviää seuraavassa postauksessa ;)

3 kommenttia: