torstai 26. marraskuuta 2015

Mitä minulle kuuluu?

Nyt kun en ole hetkeen kirjoitellut oikein mitään kuulumisia, niin viime postaus oli Skidin kuulumiset ja nyt on vuorossa minun.
Käyn koulua jatkuvasti, nyt hieman paremmalla tuloksella kun otin itseäni hieman niskasta kiinni.
Olen ollut neljä viikkoa ratsupuolella. Ratsuja on löytyt nelivuotiaista vanhoihin pappoihin. Ja kaikkea maastoilusta vaativiin estetehtäviin.




Mieleenpainuvin päivä oli varmaan tämän viikon keskiviikko. Oltiin kahdestaan yhden toisen osaavan tytön kanssa ratsupuolella. Hoidettiin äkkiä talli pois alta ja sen jälkeen laitettiinkin Welfin ja Amal kuntoon. Sain ratsuksi Welfinin ja vuorossa oli estetunti. Meillä oli todella kiva tehtävä. Maneesin yksi pitkäsivu oli täynnä innariväleillä olevia kavaletteja. Tunnin lopussa opettajamme pisti sen sarjaksi ja lopuksi hypättiinkin ihan kivan kokoista estettä sarjan viimeisenä esteenä. Welfin oli koko tunnin läpi niin hyvä ratsastaa!
Hikinen mutta tyytyväinen heppa
Tunnin jälkeen opettajamme kysyi että mitkä hevoset haluttaisiin ottaa iltapäivällä. Oltiin aamulla aijemmin heitetty vitsiä tytön kanssa että olisi kiva ottaa jotkut hepat millä ei olla paljoa ratsasteltu. Niin pyydettiimpä kilttejä ja varmoja Javea ja Jonttea. Minulle osui kiva pikkuruuna Jontte ja näidenkin kanssa oli luvassa hyppyjä. 
Ja oli niin kivaa hypätä Jontella. Se oli hieman erillaisempi kun ne hevoset mihin olen tottunut, mutta tykkäsin siitä kovasti!

Jontte tyytyväisenä estetunnin jälkeen

Eräs päivä Tas sai toimia ratsuna

Kävin viime viikonloppuna Riders Galassa. Oli taas niin kiva tapahtuma, isot kiitokset järjestäjille.


Tästä tuli nyt aika lyhyt ja enemmänkin kuvapainoittenen postaus. Mutta toivottavasti kelpaa!

1 kommentti:

  1. Olisi kiva kuulla jossain vaiheessa enemmän sun kouluviikon ohjelmasta, kuten kuinka usein ratsastatte opettajan silmän alla ja milloin ilman :)

    VastaaPoista