keskiviikko 14. elokuuta 2013

131# Koulu ja estevalmennus

Mites teillä koulut on alkaneet? Minulla on vielä 2 viikkoa lomaa! Mutta teen tallilla töitä ja otan kerrankin rennosti ;).
Minulla oli viime viikon lauantaina kouluvalmennus ja sunnuntaina estevalmennus. Lauantaina tein valmennuksesta videopostauksen, joten tässä olkaa hyvät:



Toivotaan että jaksatte katsoa, en tiedä miksi venyi näi pitkäksi.. Kouluvalmennus meni siis ihan hyvin, Skidi oli kevyt pelhameilla kun niillä menin. Harjoiteltiin paljon pysähdyksiä niin kun videossa näkyikin, siinä on valmentajan kommentit mukana kerrankin. Eli pysähdyksissä ajattelen liikaa taaksepäin, minun pitäisi vain vähän käsillä puristaa, huokaista ja miettiä seis. Saatinkin hetken päästä toimimaan pysähdykset, tuossa videossa näkyy selvä ero niissä! Tehtiin myös paljon taivutuksia, haluttiin Skidin vain venyttävän kaulaa.

Mutta, Sunnuntaina minullas oli estevalmennus. Skidi oli aika jäykkä aloittaessa, mutta siitä avautui hyvin. Se oli hyvä ratsastaa. Tehtiin ihan "perustehtäviä" linjaa, sarjaa ja yksi yksittäinen pysty. Skidi oli hyvä hypätessä, tein taas itse aika paljon mokia mutta saatiin ne jotenkin korjattua! :)


Muuten hyvä rata mutta Jump esteelle tuon lian lähelle ja sen seurauksena lähden ampumaan keltaiselle okserille...

2 kommenttia: