maanantai 19. elokuuta 2013

132# Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto!

Otsikko kertoo jo aika paljon lauantain kisamenestyksestä! Oltiin Somerolla koulukisoissa jossa itse menin Helppo B 3 ja äiti meni A:n Skidillä.
Mentiin aamusta heti puoli yhdeksän aikoihin tallille, äiti letitti Skidin ja toisen hevosen millä hän kilpaili. Pakkailin loput kamat ja laitoin kaiken valmiiksi. Laitettiin hepat rekkaan n. 15 min myöhässä aikataulusta, mutta päästiin aika hyvin lähtemään. Paikalla oltiin joskus yhden paikkeilla, laitettiin hepat heti valmiiksi ja lähdettiin verkkaamaan. Äiti tuli sanomaan että minuun on vain 6 ratsukkoa jäljellä, mietin että apua tämä tulee menemään ihan penkin alle nimittäin Skidiä pitää verkata kauan.


Verkassa Skidi tuntui hyvälle, tein ohjelman osia ja yritin taivuttaa hyvin. Se tuntui edestä hyvältä, se kulki kevyenä ja ei ollut mikään eteenpäin potkittava. Yksi ratsukko pääsi kentälle odottamaan kun toinen ratsukko suoritti, minun piti varmistaa vielä että missä kirjaimessa piti siirtyä käyntiin. Mutta eiköhän minun tuurilla minua edeltä oleva ratsukko keskeytti.. Lähdin radalle arpomaan! :D
Rata oli hyvän "tasapaksu" mitään erikoisempia rikkeitä ei tehty. En saanut mitään wow fiilistä, mutta ihan okei. Numerot vaihtelivat 6-8 välissä, tuomari selvästi tykkäsi meistä Skidistä.










Prosentit saatuani meinasin pudota pyllylleni, nimittäin saatiin 73,18% jotain niin huikeeta! Piti ihan kysyä Idalta siinä vieressä että kuulinko mä oikein? Mentiin selvään johtoon ja lopuksi voitettiinkin koko luokka pienellä ylivoimalla. Nimittäin minutta oli tuo 73% ja toiseksi sijoittuneella oli 66%.. Tuomari tokaisikin palkinojen jaossa: "Sait aika huikeat pisteet, mutta olen niin myyty tälle hevoselle! Niin komea!" Enhän minä voinut muuta kun kiittää! Skidi oli kyllä niin hieno koko kisapäivän.. Samassa luokassa äiti sijoittui 3. toisella hevosella!

S: "Onks sul karkkii? Tiiän et sul on..."






Seuraavaksi äiti meni A:ta, hän meni toisella hevosella ensimmäiseksi. Niin Skidi sai hetken levähdystauon. Vitsailtiin siinä äidille ennen ekaa rataa että nyt vedät sitten tuplavoiton! Hän oli kauan johdossa ensimmäisellä hevosella.
Äidin rata oli myös hyvä, tasainen eikä mitään rikkeitä. Äiti sai 69,14% ja luokkavoitto ja toisella hevosella toinen! Eli sieltä se tuplavoitto tuli ;) Oli hyvin onnistunut kisapäivä 4 lähtöä, 4 ruusuketta, hienot estehepat.
Otettiin hepoilta kamat pois, pakattin ne autoon ja lähdettiin abcn kautta kotiin seuran 40v bileisiin. Siellä istuttiin iltaa mukavan seuran kera ja katseltiin vanhoja kuvia.

<3

Äiti ja Skidi

"Moi kaveri! Kui hyvä sä olit? Mä olin näin hyvä !"

5 kommenttia: