maanantai 31. elokuuta 2015

Hei me hypätään!

Viime viikonloppuna tapahtui jotain suurta, nimittäin päästiin Skidillä hyppäämään neljän(lähes viiden) kuukauden jälkeen vihdoinkin hyppäämään!
Mutta tehdään pieni flasback viime viikkoon. Viime viikko meni aika rennoin mielin koulussa, ratsastin paljon. Amal oli eräällä aikuisopiskelijalla käytössä niin ratsuni vaihtelivat päivä päivältä mukavasti. Menin pari kertaa Tas ruunalla, pari kertaa Welfinillä ja kerran Gigololla. Kävin myös kerran ratsastamassa kaverini hevosen Esterin joka on ennenkin esiintynyt blogissani.
Tas oli molempina päivinä ihan hyvä ratsastaa. Ensimmäisenä päivänä se halusi hieman jyrätä ja jäädä nojaamaan kädelleni. Mutta toisena päivänä se oli paljon mukavampi ratsastaa edestä ja ehkä hieman rennompi niin sainkin sen kivasti ratsastettua.




Welfin toimi myös molempina päivinä ihan mukavasti, se oli hieman jäykkä mutta se on aina ollut hevonen jota tykkään ratsastaa ja se on aina yhtä kiva! Ikävä kyllä siitä tai Gigolosta ei ole kuvia.


Alku suunnitelmani perjantaille oli että menen kotiin ja ratsastan Skidin. Suunnitelmat muuttuikin ja lähdin Sofian kanssa helsinkiin tapaamaan muita kavereita. Meillä oli ihan hauskaa! Lauantaina kävin ratsastamassa Skidin pikaisesti maneesissa ja se oli niin kamala että oksat pois! :D

Sunnuntaina päästiin neljän kuukauden tauon jälkeen hyppäämään! Minulla oli Valtterin estevalmennus ja se menikin ihan hyvin! Skidi oli hieman liian virkeänä ja protestoi minun kannustani hieman. Minulla oli Empun vasarakannus joka ei sopinutkaan meille. Tehtiin ihan kivoja tehtäviä, halusin tuoda Skidin joka kerta aivan liian lähelle ja olin hieman hukassa koska itsellekkään ei tuo neljän kuukauden tauko ole tehnyt hyvää.
Pidin Valtterin tunnista paljon ja sainkin uusia vinkkejä Skidin ratsastukseen!


Oli niin kivaa pitkästä aikaa päästä Skidillä hyppäämään! Nyt pitäisi katsella jotain kisoja ja päästä taas rutiiniin kiinni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti