keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Meille kuuluu hyvää

Kyllä tässä minun huumoria kokeillaan kun olen parhaillaan kolmatta kertaa kuumeessa kuukauden sisällä. Aina satun myös olemaan sairaana kun olisi joku loma, parhaillaan minulla on myös kolmen viikon loma koulusta mutta parhaillaan makaan sängyn pohjalla 39 asteen kuumeessa. 

Mutta jos kuumettani ei lasketa niin otsikon mukaisesti meille kuuluu hyvää. Skidiä olen itse ratsastanut ja itseasiassa nähnyt todella vähän viimeaikoina. Mutta äidin mukaan se on ollut oikein hyvä ja miellyttävä ratsastaa. Kävin itse hiihtolomalla Valtterin valmennuksissa Skidillä, tuli taas huomattua kuinka vaikeaa tämä ratsastaminen onkaan. Ensimmäisenä päivänä meni vielä ihan siedettävästi vaikka Skidi tahtoi kuumua aivan liikaa. Taas kun toisena päivänä tein itse niin paljon virheitä että olisin halunnut lopettaa kesken. En saanut askelta sopimaan yhdellekkään esteelle, käänsin jatkuvasti pois ja vaikeaa oli. 



Käytiin viikko valmennuksen jälkeen Skidin kanssa kotikisoissa hyppäämässä 100cm joka oli aivan samallaista sähläystä kun valmennus. Tuli vain yksi puomi mutta rata oli aivan kamala, en taaskaan saanut askelta yhdellekkään esteelle ja sähläsin. Vaikka hevonen olikin ihan huippu!

Meillä oli parisen viikkoa sitten äidin kanssa estevalmennus, mihin pistin vain tavallisen kolmipalan suuhun. Se oli ihan hyvä idea laittaa se mutta Skidi jää helposti tyhjäksi edestä, kun taas pidän enemmän siitä että se on vahva edestä. Estevalmennus meni siitä huolimatta ihan hyvin ja osasin keskittyä omaan istuntaani paljon.



Muutenkin koulussa nuoret ovat kulkeneet oikein hyvin, päästiin jopa hyppäämään viime viikolla! Molemmat hepat hyppäsivät todella hyvin ja sain paljon ahaa elmyksiä molempien kanssa! Tarkoitus olisi mennä koululle joku viikko näistä kolmesta ihan sen takia että pystyisin  ratsastamaan nuoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti