maanantai 28. maaliskuuta 2016

Taivoitteet kaudelle 2016?

Loppukaudesta 2015 minun suustani kuuli aika usein lauseen - minähän en ens kaudella kisaa. Talven myötä mieli alkoi kuitenkin muuttua ja hevonenkin oli aivan erillainen niin motivaatiotakin syttyi. Nyt parit kisat hypättyä niin varmaan pitäisi keksiä jotain järkevää touhua meille tälle kaudelle.

Äiti kommentoi eräänä päivänä että hevoseni seisoo tyhjän panttina tallissa. Olen naureskellut että menen itse vasta kisoihin sitten kun on kaunis ilma ja lämmintä. Oma hinku kisaradoille ei ole mikään suuri, minulla ei ole parhaillaan mikään kiire minnekkään ja menen sitten kisoihin kun huvittaa.
Laakso 11.5 -14
Olen hetkittäin yrittänyt kaupata Skidiä Empulle, jos hän haluisi mennä sillä parit kilpailut. Vastaus on ollut kielteinen ja haluaa mielummin mennä poneillaan. Mutta viikonlopun jälkeen äänensävy vaihtui ja hän alkoi pohtimaan että voisi hyvin hypätä Skidillä jotain. Näillä näkymin heillä olisikin parin viikon kuluttua ensimmäisen kilpailut! ;)

Eli jos Emppu nyt pitäisi suunnitelmastaan kiinni niin näillä näkymin Emppu kilpailisi Skidillä jotain kilpailuja tällä kaudella, joka olisi mielestäni aivan mahtava asia! Skidi on niin oiva opetusmestari kasikympistä isompiin luokkiin, se kantaa sinut aina maaliin. Tottakai itse haluan kilpailla pari ehdotonta kilpailua mihin haluan on SeaHorse Week, Salo Riders Trophy ja Kemiö Jumping, niin kivoja kisoja kaikki kolme!
Emppu ja Skidi -14
Itse haluan vain tällä kaudella pitää hauskaa, päästä hyppäämään ratoja hyvällä fiiliksellä ottamatta yhtään mitään ylimääräistä stressiä. Pysytellään Skidin kanssa kivalla ja helpolla tasolla 100-110cm ja etsitään vain sitä hyvää fiilistä. Jotkut koulukilpailut voisi ihan vakavallakin mielellä mennä, Helppoa B:tä ja A:ta voisi startata ja kokeilla onnea. 

Tavoitteet ovat myös paljon muutakin kun kisaaminen. Ehdottomasti sileällä haluan saada istuntani korjattua. Istun parhaillaan todella vinossa, en saa oikeaa kantapäätä alas ja vasen kylki on rytyssä. Vasen ranne on pakko saada suoraksi ja katse menosuuntaan ei pitäisi myöskään olla hirveän hankalaa - vissiin? Tavoitteissa voisi olla saada Skidi tasaiseksi edestä ja rauhoittumaan sielällä. 

Esteillä taas pitäisi saada itseni esteen jälkeen nopeammaksi. Jään liian kauan seilaamaan hevosen kaulalle, miettimään huomisen päivän menoja kun kotona varsinkin pienessä hallissa esteet tulevat nopeasti. Ylävartalo rauhallisemmaksi ja istunta rennoksi. Hevonen tasaiseksi esteiden välissä ja kulmista ulos. Vaikuttaa kyllä hankalalta tämä ratsasus parhaillaan, mutta ratsastamalla asia vain paranee!
Team Hellman

Tässä on meidän kauden tavoitteet, onko teillä jotain tavoitteita? Meitä voi myös nykyään seurata instagramissa nimellä team_hellman !


1 kommentti:

  1. Tosi kiva blogi sulla. Jatkankin lukemista. Jos kirjoittelet usein vai? :)

    VastaaPoista