tiistai 11. syyskuuta 2012

23# Hyvin mutta huonosti menneet kisat !


Tällä viikolla meillä oli kotona tallilla seurakoulukisat! Mentiin Skidin kanssa HeC:2 2000 ja K.N Special 2009. Minun mielestä C meni päin persettä, suoraan sanoen mutta sijoitus näytti ihan eri asiaa. Kn joka olisi mennyt hyvin niin mokasin toki ja se pudotti meidät voitosta!! Ärsyttää ihan älyttömästi oma virhe kun tein voltin väärässä kohtaa!
Mutta asiaan
Aamulla menin vasta puoli kymmenen aikoihin tallille kun kisat alkoivat vasta kl 11. Ensin hengailin vain tallilla muiden kanssa ja juttelin kaikkea turhaa vain. Olin edellisenä iltana letittänyt yhden kaverin hevosen, niin sillä oli auennut pari lettiä niin laitoin ne takaisin, letitin pikkusiskoni kisaratsun ja loppujen lopuksi Skidin. Skidille tein vain letit ja aloitin nupittamisen mutta ne tulivat niin rumiksi niin äiti sai tehdä loput. Salla harjasi Skidin putsasi ja puunasi kiiltäväksi! Katselin Empun luokan jossa oli todella hyviä pikkuratsasajia, Emppu ottikin luokkavoiton!

Noin 1/2 tuntia ennen starttiani otin Skidin karsinasta ulos ja laitoin varusteet päälle, ja menin kävelemään Ibben ja Vukon kanssa. Ratsastin verkassa kaikki askelajit vain läpi koska tunsin että Skidi oli ihan patalaiska ja että rata ei tule menemään hyvin.
Lähdin radalle ja se meni päin peetä.. Olin niin pettynyt koko rataan, itseeni, hevoseen ja kaikkeen. Annoin Skidin Sallalle ja menin juttelemaan valmentajani ja kaverien kanssa. Valmentaja sanoi että Skidi kulki koko ajan etupianoisena ja ei halunnut oikein liikkua mihinkään, ja että minun pitää skarpata paljon seuraavaan luokkaan. Menin kanslian ulkopuolelle ja hengailin siinä hetken kaverini ja kuuluttajan kanssa, kun kuulin tulokseni suuni loksahti auki ja mietin "Ei meillä todellakaan mennyt niin hyvin että saataisiin tuollaiset procentit". Saatiin 67,500% ja olisin odottanut että oltaisiin viimeisiä, mutta voitettiinkin koko luokka. Minun mielestäni tuo ei ollut todellakaan mikään ansaittu voitto siellä meni ainakin yli 10 ihmistä paremmin kun me! Voitetin 2 HIHS lippua perjantaille ja toinen menee eräälle tärkeälle henkilölle! (:
K.N Speciaalissa rata meni hyvin ja tasaisesti mutta tein voltin väärässä kohtaa niin se meidät voitolta, ärstyttää ihan suunnattomasti! No mutta ne jotka olivat sijoilla olivat kyllä ansainneet sijoituksensa! (:






Vielä tähän loppuun joku pyysi minua laittamaan Viikko ohajelman mitä teen hevosteni kanssa viikkoisin! Niin laitan tähän nyt tämän viikon vikko ohjelman.

Ma: Skidillä kavalettitunti ja Brendalla ratsasta omistajat
Ti: Äiti maastoili Skidillä ja Brendan omistaja juoksutti sen
Ke: Minulla estetunti Skidillä ja Brendalla menen sileällä
To: Skidillä sileällä ja Brendalla mahdollisesti maastopäivä jos saadaan kaveri mukaan
Pe: Skidillä tunti ja Brendan omistaja ratsastaa itse tunnilla
La: Skidillä ja Brendalla maastoillaan
Su: Skidillä kisat ja Brendalla mahdollisesti vapaa

2 kommenttia: