keskiviikko 19. syyskuuta 2012

29# Viikosta

Aattelin nyt tässä että kirjoitan postauksen koska tuossa ikkunan alapuolella riehuu joku känniääliö, soittelee musiikkia kovaa autostaan ja huitelee tuolla, niin enhän minä unta saa! :D Äiti soitti jo kerran poliisit mutta eivätpähän vielä ole ilmestyneet!
Edit!: tulivat tämän postauksen aikana ja uhkaili häntä ja kyllä hiljeni! :D

Mutta tämä viikko on mennyt sateisissa ja rennoissa merkeissä.
Maanantaina käytiin Skidin kanssa piitkästä aikaa yksin maastossa! Heppa oli ihan innoissaan, pomppi, hyppi ja veti minua ihan 6-0... Käytiin ihan rennosti n 3km lenkki mihin sisältyi 2 laukkapätkää(+yksi ihan Skidin oma laukkapätkä) ja monta ravipätkää. Juttelin puolet maastosta kaverini kanssa ja naureskelin vain kun Skidi veti minua ympäriinsä...

Kun olin maastossa sain viestin Brendan omistajalta että ehdinkö liikuttaa, epäröin hetken koska satoi kaatamalla ja kentällä ei voinut mennä. No vastasin silti myönteisesti ja päätin mennä tuntien jälkeen eli kello 19.30(yhyy, salkkarit ;( ) juoksuttamaan sitä. Menin maneesiin ja sain seuraksi pari pikkusiskoni kaveria, eli mulla oli kylläkin hauskaa...
Brendaa siinä irtojuoksuttaessa niin yksi tytöistä kysyi että saako kokeilla Brendaa. Omistaja on sanonut että saan laittaa kavereitani selkään, niin luotan hänen sanaan niin Ida sai kokeilla sitä, hänkin tykkäsi siitä! (:

Tänään taas luulin että teen itsemurhaa kun menen Brendalla yksin maastoon. Koska Brenda ei lähde edes yksin tallinpihasta pois ilman kaveria, ja sitä ei saa liikkumaan mihinkään, vaikka miten yrittää. Mutta kyllä se yllätti lähti ongelmitta pihasta ja oli kiltisti koko maaston käytiin sama lenkki kun Skidin kanssa ja samoja juttuja tehtiin.
Videoa viikonlopusta tulee huomenna !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti