tiistai 25. syyskuuta 2012

33# Hieno Skidi 2!


Pahoittelen näin aluksi kuvien laatua.. Satoi ihan hirveästi niin ei kuvatkaan ole mitään supereita..
Noniin nyt pääsen edes hetkeksi koneen viereen ja kirjoittelemaan tänne! Sunnuntaina meillä oli omat estekisat Tammisaaressa, Brobyssä, kotona ei voi pitää koska pohjat ovat niin huonoja. Mutta meidän kannalta sadekkaan ei haitannut koska heppa oli ihan super! Tarkoitus olisi ollut hypätä 80&100cm mutta pohjan takia hyppäsin 80&90cm.


Aamulla lähdettiin 4(+janni joka tuli myöhemmin poniensa kanssa) kappaletta traileria, kaikki olivat täynnä ja yksi joutui myös ajamaan kahteen otteeseen, kotoonta lähti siis 12 hevosta! Skidi tuli vasta myöhemmin kyydillä mutta minä lähdin äidin kyydillä ennen Skidiä kisapaikalle, koska siellä tarvittiin toimihenkilöitä. Tultiin paikalle ja onneksemme meidän hevosille oltiin paikan päällä varattu 8 kappaletta karsinaa, en ollenkaan tiedä mitä oltaisiin tehty ilman niitä! Laitettiin hepat sopiviin karsinoihin ja mentiin alas kentälle rakentamaan rataa, siinä ihanassa säässä♥ 
Saatiin rata valmiiksi ja jotkut menivät laittelemaan heppojansa ekaan luokkaan. Juttelin siinä parin henkilön kanssa jotka, hengailivat odottelemassa että heidän luokka alkaa. Kisat alkoi ja mentiin katselemaan ekaa luokkaa joka sujui ihan sulavasti. Menin takaisin talliin, autoin Emppua ja Idaa laittamaan Turo kuntoon. 
Katselin siinä hetken kisoja ja Empulla meni hyvin sijoittui kolmannelle sijalle ekassa 70cm Turolla!

Sitten Skidi saapui vihdoinkin kisapaikalle, sain sen heti karsinaan ja letitin sen. Niistä leteistä tuli oikeesti upeet jos mietitään että minä olen ne tehnyt!! Kävin kävelemässä radan, laitoin Skidin kuntoon ja eikun verkkaan. Verkassa Skidi oli vähän laiska mutta oli kivasti avuilla, ratsastin ihan vain läpi kaikki askellajit ja tein pari hyppyä pystylle ja oxerille. Menin radalle ja katoin edellisen ratsukon, radalla Skidi tuntui hyvältä ja askeleet tulivat ihan hyvin jokaiselle esteelle. Kun uusintaan päästiin niin uusinnan eka tuli alas, paska, täysin oma ratsastusvirhe! Mutta tiesin että ollaan sijoilla koska luokassa sijoittui kuusi ja neljällä oli 0-0 ja olin viimeinen ratsukko niin viidennelle sijalle päästiin! Oltaisiin oltu muuten 2. ilman pudotusta! Ja voitettiin vielä seuramme Anton Cupin jossa kerätään koulu osuudesta ja esteosuudesta pisetitä ja sillä jolla on vähiten pisteitä voittaa! Hieno Skidi!


ollaan kai me ihan tyytyväisii joo.. heppojen ilme kertoo kaiken.. :D



Menin jo talliin kun yksi tyttö tuli sanomaan että äiti sanoi, että minun kannattaisi hyppää 90cm pohjan takia, että suostunko siihen. No kyllä minä suostuin, ja eikun heppa Sallalle käteen ja minä kävelemään rataa. Rata oli helppa ja siinä pystyi ratsastamaan hyvin aikaa kun arvostelu oli A.2.0. Verkassa en paljon ehtinyt tehdä kun lähdin jo 5. niin pari hyppyä ja kentälle. Rata meni todella hyvin, sain askeleet sopimaan ihan hyvin esteille, Skidi kyllä pelasteli paljon, mutta 0vp ja johto aika! Jodettiin koko loppuluokan jo voitto sieltä tuli kotiin! Esinepalkinnokis sain 2 HIHS lippua perjantaille! Ja 80cm sain heijastimet ja häntäharjan Skidille! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti