maanantai 3. syyskuuta 2012

21# Kisaviikonloppu!

Lauantainen kisatulos oli todella suuri yllätys! Olen itse todella tyytyväinen suoritukseen! (:


Perjantaina olin jo pakannut kaikki jutut valmiiksi, äiti oli letittänyt Skidin, olin itse pessyt kaikki sen kamat ja laittanut ne hyvään kuntoon. Oltiin kaikki varauduttu todella huonoon ja sateiseen ilmaan, eli meillä oli sadeloimet mukana, mutta minun tapaan unohdin kaikki kotiin kisapäivänä!

Lauantaina herättiin jo 6 aikaan koska meidän piti ehtiä ensimäisen luokan alkuun koska pikkusiskoni meni sitä ensimmäisenä. Lähdettiin tallilta aikataulun mukaan ja oltiin ajoissa paikanpäällä. Minä lähdin ensimmäisenä maksaa kaikkien lähtömaksut, kun muut ottivat Turon ulos ja alkoivat laittaa sitä kuntoon. Skidi jäi odottelemaan traileriin, mutta ei pysynyt siellä niin otettiin ihan turvallisuus syistä ulos. Hengailin hetken siinä parin kaverini kanssa ja kattelin siskoni radan. Turo oli niin patalaiskalla tuulella että huhhuh... Täältä voitte lukea enempää heidän suorituksesta kunhan joku tytöistä postailee.
Lähdin kävelemään n. 1h ennen starttiani kävelin pitkän lenkin maastossa ja Skidikin näytti nauttivan. Kun olin kävellyt tarpeeksi kauan niin lähdin maneesiin tekemään alkuverkkoja. Skidi tuntui heti tosi hyvältä ja sain sen kulkemaan ryhdikkäästi muodossa. Tein alkusi ravissa paljon ympyröitä, voltteja ja siirtymisiä. Tein pari keskiravi diagonaaleja ja kerran yhden keski käynti diagonaalin. Harjoittelin myös paljon pysähdyksiä, niin että saadaan kaikki jalat tasan. Lähdin ulos verkkaamaan ja siellä tehtiin vain pari laukka ympyrää ja radan osia. Radalla Skidi oli todella hyvän tuntuinen omia mokia tuli 2 yksi kolmikaarisella kiemurauralla, missä ratsastin aivan liian pienen kaarteen ja toinen oli sisään tulo lopussa niin otin yhden pidätteen niin Skidi rikkoi laukalle. Siitä huolimatta saatiin 160,5p ja 64,25% ja johtoon! Tyypillisesti tietty viimeinen ratsukko meni meidän ohi ja kotiin tuli 2. sija! (: Olin todella tyytyväinen viikonlopun rataan!








Sunnuntaina lähdettiin matkaan samoihin aikoihin, itse en kilpaillut mutta olin taas mukana kannustamassa kaikkia. Oltiin kaikki luokat katsomassa ja tsemppaamassa. Auttelin paria ratsastajaa meidän seurasta esim. pitämällä hevosta kiinni että saa kamat päälle, taluttaa radankävelyn aikana jne.
Kotiin kaikki kaikkiaan tuli
60cm:
2 sija Janni ja Moonie
4. sija Ida ja Turo
7.sija Emppu ja Turo
Ika ja Prinsu 0-0


 80cm:
3. sija Jannica ja Vappu
4. sija Ibbe ja Vuko
Janni ja Moonie 4vp
Janni ja Dollar 4vp
Miina ja Pipsa 4vp
Kyl sen ihan tavallisestikki pitäis osaa seistä...



















90cm:
Jannica ja Vappu 4vp
Julle ja Vuko 4vp
Janni ja Dollar 4vp
















Ps. nyt meitä voi seuraa bloglovinissa tuossa sivussa! (;

2 kommenttia: