sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

88# Hyvästi ystäväni...

Jep, otsikko varmaan kertookin kaiken. Brenda lähti tänään maisemista..
Laittakaa tämä soimaan taustalle, niin jatkakaa lukemista..


Brendan kilometrit hevosena on nyt loppu, sen jalat ei yksinkertaisesti enään kestä. Sillä vaivasi oikea etujalka, odoteltiin että se parantuisi, se parantui hetkellisesti, mutta nopeasti se meni huonompaan suuntaan taas. Se vietiin klinikalle ja siellä sillä kuvattiin kaikki jalat, sillä oli oikeasa etujalassa lievä jännevamma, mutta sillä on ollut kaikissa jaloissa vanhoja kaikenlaisia vammoja. Että on se hevonen joskus joutunut tekemään liikaa työtä elämässään. Se ei tule kestämään aktiivista kilpailemista. Elikkä tosiaan kilometrit lopussa. 
Tästä..

..tähän!

Mutta sitä ei onneksi lopeteta, se menee omistajansa ystävälle eestiin viettämään päiviä. Siellä se kuulemma saa olla isolla laitumella muiden hevosten kanssa, siellä kuulemma sitä ratsastetaan joskus ja omistajatkin käy viikonloppuisin joskus tervehtimässä sitä! Muuta en kerro asiasta. 

Minulla tulee sitä ihan älyttömän ikävä.. Iso työ tehtiin, että saatiin se hevosen näköiseksi. Ikävä tulee! Rakastan sitä sydämmeni pohjalta ihan älyttömästi ja en tajua miten voin olla ilman sitä..  

Mutta mielummin näin kun että lähtee pilvien taakse. Tulen rakastamaan sitä aina, en ikinä unohda <3
Brenda ja minun taival 9.7.2012-3.3.2012

Suurin suru on sanaton - syvin kaipaus äänetön




























Elikkä jatkossa tämä blogi kertoo minun ja Skidin menoista. Luultavasti heti ei ketään tule rinnalle, toivoisin ainakin niin koska Skidiin haluan paljon aikaa nyt ja että opisekluunkin saisi aikaa.

8 kommenttia:

  1. Voi eii :( Sait kyllä Brendasta aivan upean tamman, roivoin että olisin voinut seurata teidän menoa pidempäänkin, höh.. Mutta onneks sulla on Skidi :)

    VastaaPoista
  2. Tää on nii surullista:( Mut ku luopuu jostain hyvästä, saa jotain parempaa tilalle! (:

    VastaaPoista
  3. Voi ei :( Luulin aluksi että Brenda lopetettiin, mutta onneks ei! Brenda on kyllä ihan erilainen kun sinulle tullessa :) PS: Sulla on virhe tuossa ''9.7.2012-3.3.2012'', taidat olla vielä viime vuodessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin sanoo myös sen että enää ei ole 2012:)

      Poista
    2. Kiitos kaikille! :) Jep ikävää tällainen, Brenda muuttui kylläkin aika paljon sinä aikana kun sitä ratsastin. LÖydettiin omistajankin kanssa hyvä yhteistyö että saatiin hevonen tuohon kuntoon!
      Korjaan virheen!

      Poista
  4. Sinä ja Brenda olitte hyvä pari... :)

    VastaaPoista
  5. Mua alko ihan itketää ku luin

    //Rebecca

    VastaaPoista