tiistai 14. toukokuuta 2013

105# Kisakuvailuja, kisa"hoitajana", muita ratsuja ja maastoilua

Jep, paljon asiaa! :D Aloitanpas heti!
Oltiin 2 ponin kanssa kisoissa karjaalla, niillä meni pikkusiskoni Emppu, hänen kaverinsa Ida ja Ika. Emppu ja Ida menivät russ poni Turolla ja Ika meni omalla ponillaan Mooniella, mistä olette jo tainneet kuulla täällä blogin puolella. No kisat eivät menneet hyvin.. Kröh, 4 starttia ja 4 hyl rataa. No ainahan ei voi voittaa! Mutta minun tehtäväni oli että autan Ikaa, laittaa poni kuntoon ja laittaa se autoon, kun se on nykyään hankalaa! :D. Sitten vielä taluttaa Turoa radankävelyn aikana.
Autoin sen minkä piti, ja muuten hengailin kentän laidalla kuvailemassa, tai Sofian kanssa hengailemassa. Mutta saatte nauttia(tai ehkä ei, kamalia kun ovat) kuvista jota otin kisoissa!







Suloista Sofia

Mocca the Muuli


Aw, kuinka suloinen!






Kotiin tullessani niin, päätin että Skidi saa vapaapäivän. Okei onhan sillä aika rentoa muutenkin kun käydään sellaiset 45min kävelemässä maastossa.
Mutta minun pitikin rientää koulutunnille Rikan kanssa! Rika on joskus ennenkin ollut täällä blogissa. Rikan kuvaus nettisivuilta: Rika on kaunis ja herkkä tamma. Osaa koulukiemurat ja hyppää sujuvasti esteiden yli. Kun Rika liikkuu ratsastajan alla hyvin avuilla ja kuuliaisesti niin sillä saa niitä "ratsastuksen hyviä fiiliksiä" Rika on siis angoloarabi tamma, herkkä sellainen mutta juuri sellainen kun saat sen kulkemaan niin tuntuu siltä että osaat ratsastaa. 

No en tällä kertaa... Se oli jotenkin niin jännittynyt, ja en saanut sitä mitenkään rentoutumaan :/. Sitten minulla oli 15% hevosta vasemmalla kädellä ja 85% oikealla kädellä. Mutta lopussa alkoi rentoutumaan ja sain joten kuten kivaksi. Olin ihan tyytyväinen sitten lopuksi :)
Jännittyneesti, ja noi mun kädet, huoh...

Jotenkin rennommin! Mutta käteni ihan jossain muualla missä pitäisi...

Jee! Joten kuten kivasti!



Hyi videota katsellessani, huomasin että kuinka paljon käteni heiluu... Pitääpä saada ne järkevästi että näyttäisi tuo meno siistimmältä!

Eilen maanantaina menin suokkitamma Vapulla, siitä ei ole mitään kuvia. Mutta se oli oikein mukava ja rento, oikea laukka oli vähän hankalaa mutta muuten kiva! Vapusta kuulette ehkä enemmänkin täällä blogin puolella tällä tai viimeistään ensi viikolla. Hih, harvat tietää mitä on suunnitelmissa! ;)

2 kommenttia: