tiistai 28. toukokuuta 2013

110# Hieno heppa, tyhmät kuskit!

Moikkamoi! Pahoittelen että en vieläkään ole saanut bannerikisan tuloksia julkaistua... Mutta lupaan tällä viikolla!

Muttamutta, oltiin sunnuntaina kotona kisailemassa taas kerran. Mutta tällä kerralla ratsuna toimi Annie! Meillä piti olla alue estekisat, jossa minun piti mennä Vapulla. Mutta vähäisen osallistuja määrän takia ne muutettiin seurakisoiksi, jossa olikin sitten ihan kiva määrä osallistujia! Menin vain sen 80cm luokan, joka meni ihan okei.

Lähdin aamulla joskus 9 aikaan tallille kaverini Elli, oli meillä yötä ja tuli kuvaamaan kisoja. Autoin ensin laittamaan kaiuttimia ja äänentoistojärjestelmää pystyyn. Sen jälkeen huomasinkin että kello näyttää niin paljon että minun pitää mennä hoitamaan Annieta, sillä Ida hyppäsi sillä 70cm. Laitoin hevosen kuntoon sillä aikaa kun Ida käveli rataa ja laitto itsensä valmiiksi. Mentiin aika nopeasti verkkaamaan ja autoin pienempiä tyttöjä Rebben kanssa verkassa, koska äiti ei ehtinyt muuta kun katsomaan pari hyppyä. Mutta autoin Idaa, ja huomattiin molemmat että Annie on aika laiska hänen kanssaan... Murr. Mutta saatiin se jotenkin heräteltyä.  Otettiin myös sen takia ihan pari hyppyä pystylle ja pari hyvää hyppyä okserille. Metiin hyvissä ajoin kentän viereiseen tarhaan odottamaan suoritusta. Ida pääsi maaliin tuloksella 0-4, 4 vp sen takia että tuli liian lujaa sarjalle ja puomi putosi.

Sen jälkeen menin itse vain vaihtamaan ratsastusvaatteet päälle. Menin heti Annien selkään koska olin jo 5. lähtijä. Verkkasin n. 20min, tunnustelin että se on hyvin kuulolla ja eteenpäinpyrkivä. Otin pari hyvää hyppyä okserille ja pystylle. Kävin kävelemässä radan joka oli ihan helppo, uusinnassa oli paljon pitkiä pätkiä jossa olisi ollut hyötyä pitkälaukkaiselle hevoselle.
Paras tiimi <3

Käveltyäni radan niin menin taas Annien selkään, otin yhden hypyn pystylle "herätyshyppynä" ja lähdin ulos. Kun pääsin kentälle niin mietin radan läpi ja edellisen ratsukon tie loppui jo 4 esteelle niin en pystynyt katsoa miten se tuli sarjan. Rata meni oikein hyvin, mutta 2-3 linja niin ratsastin ensin eteen ja tietty kun huomasin että tullaan liian kovaa niin enköhän ota liikaa takaisin ja tultiin 8 eikä 7 askeleella... ja eiköhän se puomi pudonnut. Loppurata meni todella hyvin, vaikka tultiinkin sarja 3 askeleella eikä kahdella :D..
Olen tyytyväinen suroitukseen vaikka tuo puomi tuli alas, se oli Annielta myös hyvin tasainen rata.

Menin vielä radan jälkeen ravaamaan maneesiin ja annoin hevosen Idalle koska minun piti taluttaa pari hevosta maneesista kentälle ja radankävelyn aikana! Minun piti mennä hoitamaan sen jälkeen vielä Annietas mutta Ida olikin jo ehtinyt hoitaa kaiken! :D Mutta annoin vielä pari herkkupalaa ja menin auttamaan kentälle :)

Ja eilinen päivä alkoikin vähän huonommin, Skidi on ollut taas huonona että se saa nyt seistä taas.. 3-4vko vain levätä. Mutta parempihan se on että heppa parantuu!
++! Haluan kuulla mielipiteenne siihen että jos nyt kirjoittaisin myös Anniesta tänne kun varmaan menen jonkun verran sillä kun Skidi on pelistä poissa. Mikä on teidän mielipide?

4 kommenttia:

  1. Joo, lisää Anniesta ja jos meet muilla :)

    VastaaPoista
  2. Ihan Sama kenestä kirjoitat koska tää on silti paras blogi joka olen lukenut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Skidi<3:(

    VastaaPoista