perjantai 17. toukokuuta 2013

107# iha semijees lentsikka, hei!

Annoin teille pienen arvoituksen! Monet arvasivat että saan uuden hevosen, mutta en sentään! Mutta uusi hevonen se kyllä olikin, nimittäin tuntihevoseksi!
Haettiin kirkkonummelta kotiin hevonen nimeltä Annie, on todella kiva oloinen myös!

Tänään lähetin koulussa äidille viestin että haluisin tunnille, mahtuuko? Sainkin vastaukseksi että mahtuu lähetin vielä että toivon Vappua!
Kotiin tullessani niin minun piti vauhtaa shortsit ja t-paita päälle, kesä on täällä! Äiti heitti vitsillä kotona että menen Rikalla, onhan se kiva, mutta en oikein vaan sen kanssa tule toimeen hypätessä.. :D Mutta sainkin selville että menenkin Anniella! Koska äiti ei ehtinykkään sitä ratsastaa aamupäivällä.

Apua! Menin aika innolla mutta myös jännityksellä tunnille!

Katsottiin äidin kanssa valmiiksi ennen sitä kaikki varusteet neidille ja muutenkin koikeilin suitsia jne.
Huomasin että aika alkaa olemaan vähissä ja minun pitää mennä ratsastaa Skidi. Se oli suorastaan hirveä! Laukkasin myös ekan kerran klinikan jälkeen. Huhhuh, mitstä sitä virtaa oikein tulee kun kauraa syö myös ½-½-½.. Mutta keventelin n. 40min, en kauheasti jaksanut riidellä, tyydyin siihen että sain käynnissä ratsastettua kivaksi! Skidi oli ollut muutenkin innoissaan tarhassa aamulla kun olivat saaneet uuden kaverin, Moonien, niin kaverit Pipsa ja Rika eivät olleet moksiskaan, mutta Greta oli näyttänyt että kuka on pomo. Sitten tämä Skidi... hän oli niin innoissaan että oli kuullemma seissyt kahdella jalalla vain.. Ei mitenkään varsinaisesti riehunut ja juossut mutta innoissaan!

Skidin ratsastettuani menin harjaamaan äkkiä Annien ja laitoin kamat päälle ja menin ulos, ensin oli pientä säätöä suojien ja martingaalin kanssa, mutta päästiin sentään tunnille. Käveltyäni hetken niin otin ohjat yritin taivuttaa, se oli kun rautakanki vasempaan! Sanoinkin äidille että mitä sä oot valinnu nyt...
Mutta hetken ratsastettuani se tuntui ihan kivalta! Ehkä vähän raskaalta kädelle, varsinkin vasemmalle painoi aika paljon.

Hypyt meinvät ihan okei, tein ehkä liikaa. Äiti sanoikin että matkusta! Kyllä se hevonen hoitaa! Kun Annie imi esteelle paljon, niin halusin lähteä lyhentämään. Kun tultiin rataa joka oli 80-90cm? niin mietin vain matkusta, matkusta, matkusta sittenhän se toimi! Jee se oli jotain niin kivaa, vaikka näyttikin varmaan hirveältä...

Kuvat on nyt mitä on... Sillä kuvaaja oli näköjään unohtanut miten zoomia, tarkennusta käytetään ja päätti kokeilla sarjakuvaamista ja kamerani ei ole mikään paras siihen hommaan... toivon että luet tämän, Ida


















6 kommenttia:

  1. ja had solglasögona på så så int rikit hu bildena ble ... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. o märkt sjölv oxå att de faktist inte va någå besta dedä när ja tog sarja

      Poista
  2. kuka se Vappu oikein on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eräs tuntihevosen. Sellainen kiva suokkitamma (: miten niin? (:

      Poista