maanantai 25. marraskuuta 2013

Evitskog, Hästbackan Talli, 24.11

Pakko ensimmäiseksi sanoia, että sain harvineisen paljon kommentteja viime postaukseen vaikka se ei ollut mikään erikoinen postaus. Kiitos! jatkakaa siihen malliin lukijat!

Sunnnuntaian käytiin Evitskogissa hyppäämässä kauden viimeiset kilpailut. Luokkina olivat tutut 100cm ja 110cm. Lähdettiin tallilta vasta vähän yli kl 13 tallilta. Tarkoitus oli lähteä jo yhdeltä mutta lainatraileri ei oikein halunnut toimia niin saatiin onneksi lainata toiselta traileria ja päästiin matkaan. Muutenkin oli vain mukana iskä, iskän naisystävä, minä ja Jannica. Ei äitiä tai ketään muuta, vähän jännitti lähteä.

Tultiin perille niin että ehdittiin 100cm radankävelyyn. Rata oli itseasiassa ihan helppo, uusinnassa oli oikeastaan vain kääntämistä. Kun ensimmäinen verkkaryhmä oli valmis niin katsoin pari rataa ja menin autolle. Kun toinen verkkaryhmä aloitteli niin otin Skidin autosta ulos ja laitettiin se kuntoon, Jannica talutteli sitä hetken ennen kun menin selkään, päästiin melkein heti verkkaamaan. Verkassa Skidi tuntui hyvältä, se oli etenpäin, terävä ja kuuliainen. Hypyt pystylle ei ollenkaan tahtoneet onnistu, en saanut sitä vain sille ratsastettua ja kun yksi ihan ok hyppy saatiin aikaiseksi niin jätin sen siihen ja okserille otin vain yhden hyvän hypyn.

Olin kyseisestä verkkaryhmästä neljäs ja se tarkoitti että pääsen melkein heti sisään. Radan kertasin kerran ja kun edellinen ratsukko oli päässyt maaliin, tervehdin ja nostin laukan. Lähtömerkin saatuani eikun menoksi. Rata oli itseasiassa todella hyvä, ainoa huono oli vitoselle, tultiin aivan liian lähelle. Mutta onneksi puomit pysyi kannattimillaan. Uusinnassa lähdin ratsastamaan aikaa, sainkin sen sujumaan hyvin ja tultiinkin maaliin tuloksella 0-0 ja aikakin oli ihan hyvä!

'
 Video kahdessa osassa koska Jannica vahingossa painoi pois kun piti tarkentaa, vitos hyppy jäi pois.
Tällä tuloksella sijoituttiin luokassa toisiksi! Hieno Skippe!




Kympin verkkaan pääsin melkein heti, verkassa Skidi oli taas ihan hyvä. Pystylle sain hyviä hyppyjä ja okserille ensimmäisen kerran tulin liian lähelle ja puomi putosi. Skidi siitä vasta suuttuikin ja veti pukit, hyvin harvinaista... Ei kun vain uudelleen ja hyvä hyppy. Radalle lähdin siis hyvin fiiliksin, lähdin vasta luokassa viidentenä niin sain odottaa hetken ulkona ennen kun pääsin maneesiin. Maneesissa sitten sain lähtömerkin ja eikun menoksi, tai miten sen ottaisi kun ei edes ykkösesteen yli päästy. Tulin ykköselle ja askel ei oikein osunut niin Skidi kielsi ja minä maahan. Siis en tiedä mitä kävi :D, videostakaan en saanut enemmän selvää. Jotenkin vaan en pysynyt selässä, harmittaa kyllä vähän mutta naurattaa enemmän. Sen jälkeen laitettiin vain hevonen autoon ja hesen kautta kotiin. Kotona hoidettiin Skidin jalat ja pakattiin kamat pois, Skidi sai iltaruoat ja äiti oli leiponut tippumiskakun kotona :D.

7 kommenttia:

  1. huippu toi metri, hyvä te! <3 hehehe oltii molemmat aika noliksii ku tiputtii XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thankjuu, Skidi se huippu on <3 me ollaan vähän xd

      Poista
  2. Sika hieno toi metri! Siisti hyvä rata, hienosti suoritettu sekä ratsastajan, että hevosen osalta!
    Oisit nyt vaan pysynyt tuolla kympissä kyydissä! :D Vähän paremmin olis ollu polvet kiinni, niin olisit jo pysynyt. Noo, pikku vikoja. Tätä en nyt siis tarkoittanut pahalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nojoo, mutta tuo tuli niin puskista koska Skidihän ei oikeasti ikinä kiellä :D

      Poista
  3. kuka voitti metrin??

    VastaaPoista
  4. Haha, miks mamma oli leiponut tippumiskakun? Sunhan se olis pitäny tehdä! :D

    VastaaPoista