maanantai 4. marraskuuta 2013

Hyppyjä ja koulua

Apua, taas on ollut viikon mittainen postaustauko. En ole vain yksinkertaisesti jaksanut/ehtinyt, mutta tässä viikon mittaan on tapahtunut vähän kaikenlaista.
Maanantaina Skidillä oli raspaus ja rokotus, raspauksesta ei löytynyt mitään piikkejä tms. Itse olin sillon flunssassa niin huilasin kotona, niin eräs kiltti tallilainen oli köynyt sen kanssa kävelemässä maastossa.
Tiistaina Äiti ratsasti, sanoi olleen taas todella hyvä!
Keskiviikkona oli minun virallinen epäonnistumisen päivä. Aamusta asti kaikki meni pieleen, meiasin myöhästyä bussista, koulussa oli huono päivä, bussikuski ei pysähtynyt vaikka heilutin kättä ja minun piti mennä maastoon niin en ehtinyt ennen pimeää. Myöhästyin kokouksesta ja pitikin ratsastaa vasta sen jälkeen eli vähän kl. 19 jälkeen. Odotin vielä Skidiltä jotain ihan kamalaa ja että se olisi niin kamala kun voi vain olla. Mutta ei se ollutkaan! Se oli itseasiassa ihan hyvä, äiti oli ostanut Skidille kumi oliivinivelen, sillä sen suu toimi todella hyvin!
Torstai ja perjantai menivät ratsastellen, Skidi oli itseasiassa ihan hyvä.

Lauantaista tulossa videopostausta!
Sunnuntaina päästiin pitkästä aikaa hyppäämään! Viime kerrasta onkin ollut jo n. kuukausi aikaa! Meillä ei ollut oikein mitenkään erikoisempia tai vaikeampia tehtäviä. Tultiin linjaa, sarjaa ja yksittäisiä esteitä. Minulla oli kokeilussa uusi kuolain, gägi kahdella ohjalla. Alkuverkassa Skidi oli ehkä vähän laiskahko, tultiin laukkaverryttelynä puomi-pysty tehtävää missä sein sen ihan hyvin pohkeen ympärille. Sen jälkeen jatkettiin keltaiselle portti pystylle jolle tultiin ensimmäisellä kerralla suoralla linjalla pitkällä lähestymisellä, toisella kerralla kaarevalla uralla ja kolmannella kerralla lyhyellä lähestymisellä. Sekin onnistui ihan hyvin, saatiin kerran vähän läheltä tullut hyppy mutta muuten tuli hyviä hyppyjä.

 Tehtiin pari yksittäistä hyppyä vielä. Sen jälkeen jatkettiin pientä radan tynkää. Sekin meni ihan hyvin, meillä oli uusi porttimme käytössä. Se oli Skidin mielestä aika hurja, niin sille piti tehdä iso hyppy ja unohtaa että takajalat kuuluvat nousta tarpeeksi. Tunnin aikana tuli kaksi pudotusta yksi sarjalle kun päästin liian pitkäksi ja toinen tuolle portille. Skidi oli koko tunnin todella hyvä, uusi kuolain toimi myös todella hyvin. Se pysyi hyvin kasassa ja oli suustaan paaljon tyytyväisempi. Äidin kanssa tunnin jälkeen puhuttiin että oli niin kun normi nivelellä ratsastaisin mutta lisäjarrulla. Sitähän minä vain tarvitsisin, en ollenkaan vahvaa kuolainta mutta silti pientä lisäjarrua. Se toimii ihan okei normi kuolaimella mutta tiedän että se kisoissa tulisi liian vahvaksi ja kuskaisi minua. Pidetään nämä nyt hetken ja katsotaan toimiiko oikeasti hyvin.
Skidi ei ollut mitenkään erikoisen villi, vähän esteen jälkeen tahtoi lähteä ja kaikki laukanvoihdot olivat ison hypyn kautta..
pelottava portti...




huomaa että viime estetunnista on aikaa...





 Loppuraveissa Skidi meni niin hienoa ravia, että äiti komensi ottamaan pari keskiravia. Hyvä että pysyin kyydissä... :D



Taitaa jo toinen klippaaminen tälle vuodelle olla kohta ajankohtainen... Hikoilee ihan älyttömästi

2 kommenttia:

  1. mieti Vippee jolla on paksumpi karva ku Maxil XD se on litimärkä tunnin jälkeen

    VastaaPoista
  2. Kuka sen tessan omisti?

    VastaaPoista