lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kuulumisia!

Mistäköhän aloittaisin? Tässähän on sattunut ja tapahtunut vähän kaikkea, uutta materiaalia ei kyllä ole. Pari puhelinkuvaa niin siihen saatte tyytyä! Skidille kuuluu oikein hyvää olen itse liikuttanut sitä paljon työn ohella.
Ollaan maastoiltu todella paljon! Käytiin juhannus maastossa Tessin, Ikan ja Empun kanssa. Hauskaa oli! Empun hevonen päätti vielä järjestää naurun aihetta kotimatkalla kun käytiin vesilätäkössä polskimassa. 

Kaksi tummanruunikkoa ja kaksi rautiasta!
  Olen paljon keskittynyt nyt siihen sileällä ratsastukseen. Kokeilin Skidillä tallilaiselta sweet iron metallista kuolainta jossa sanotaan Hööksin sivuilla tälleen "Nykyajan urheiluhevoselle suunnitellut, suositun malliset ruostumattomat kuolaimet. Painavat ja hyvin hiotut kuolaimet tuntuvat mukavilta hevosen suussa. Horsepower merkitsee laatua ja hyvää muotoilua" Skidi toimi sillä ihan hyvin, se oli sopivan kevyt ja kuolasi todella paljon! Mutta Skidi heitti ikävä kyllä jonkin verran kieltä sen kanssa, pitää kysyä vielä jonkun toisen kerran lainaan että äiti voi sitä kokeilla. 

Olen jonkin verran myös maatsoillut, Skidi on ollut hyvin pirteä! Kivaa kun heppa nauttii siitä niin paljon!
Sain Skidille vihdoinkin Veredukset!!


Satoi tai paistoi niin maastoon mennään!
Tein blogille uutta ulkoasua! Mitäs pidätte?

Niin tein pienen äänestyksen tuohon sivupalkkiin ja minulta on pariin otteeseen pyydetty mielipidepostausta, mutta ideaa en keksi niin niitä saa mielellään pistää!

8 kommenttia:

  1. Tää ulkoasuhan on tosi upee ja ihanan kesänen, ainakin tää ulkoasu miellyttää mun silmää kaikista eniten sun ulkoasuista :) Kiva postaus jälleen ja kivoja kuvia, ei se ainakaan mua haitannut vaikka ne oli otettu kännykällä :D

    VastaaPoista
  2. Teit joskus postauksen jossa lupasit tehdä bannereita, mutta näistä ei ole mitään kuulunut? Oma bannerisi on hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen tehhnyt niille jolla oli oikeasti selkeät ja hyvät ohjeet! Kiitos!

      Poista
  3. Jättefin banneri! Ganska hurja maastoreissu va de nog :'D

    VastaaPoista