maanantai 4. tammikuuta 2016

Kiitos 2015

2015 oli aivan erillainen kun olisin osannut odottaa. Silti 2015 toi paljon iloa, surua, pettymyksiä, oivalluksia ja todellakin paljon muutoksia. Koko 2015 oli todella tapahtumarikas, kuviot muuttuivat tiuhaan tahtiin ja hauskaa osasin pitää!

TALVI

Talvella treenattiin Skidin kanssa tiuhaan tahtiin ja odotettiin tulevaa kautta innokkaana. Sain pyynnön että jos haluan ja jaksan niin saan tulla mukaan hoitamaan kisohin. Talvella käytiin Skidin kanssa myös parit kisat, todella hunolla menestyksellä kylläkin. Skidi toimi silti todella hyvin sileällä. Koululla homma sujui ja pääsin ratsastamaan paljon eri hevosia!







KEVÄT

Keväällä tuli taas tummia pilviä minun ja Skidin ylle, Skidi alkoi ontumaan. Eli hevonen poissa pelistä. No kävin keväällä ahkerasti Cian ja Valtterin kanssa ahkerasti kisoissa. Koulussakin meni ihan ok, yllättävän paljon vaikeuksia sain itselleni aikaan. Mutta nekin saatiin selvitettyä. Ratsastin koulussa jonkin verran. Skidi kävi klinikalla ja sen takajalka hoidettiin. Sanottiin että se tulee kuntoon kesäksi





KESÄ

Kesällä minulla oli tottakai lomaa. Kesä meni pitkälti niin että olin kisoissa, töissä ja koululla. Kesä oli kivaa aikaa taas ja varsinkin kun sain olla niin paljon mukana kisoissa. Skidi alkoi ontumaan toista jalkaa ja sen takia vietiin klinikalle, jossa saatiin 2kk hyppykieltoa josta selvisi myöhemmin että turhaan. Saatiin kuitenkin ratsastaa Skidillä täysin normaalisti sileällä.




Hyppylomalta palailua elokuussa


SYKSY

Syksy tuli ja kouluun piti palata. Kouluun lähdin uusin tuulin ja sainkin paljon ratsastaa eri hevosia. Kisakausi alkoi myös rauhoittumaan ja viikonloput eivät enään olleet niin kiireisiä. HIHS tuli ja meni ja siellä meni kaikki päivät hevosenhoitajana. Skidin kanssa päästiin takaisin kisakentille, ei millään super tuloksin mutta saatiin ainakin pitää hauskaa. 








Tein vielä tästä vuodesta pienen koostevideon. Toivottavasti pidätte!

1 kommentti: