maanantai 28. lokakuuta 2013

HunR, seuraeste 27.10

Eilen oli kotona estekilpailut, hyppäsin itse kahdella hevosella kaksi luokkaa. Netalla 70cm ja eräällä yksärillä 80cm. Olen molempien suorituksiin todella tyytyväinen, siihen verrattuna että ne olivat molempien ensimmäiset estekilpailut.

Mentiin tallille aika ajoissa tällä kertaa, hoidin kaikki Netan kamat tallin käytävälle ja juttelin kavereiden kanssa. Käytiin kentällä, maksamassa lähtömaksun ja saatiin lupa kävellä rata. Rata oli aika yksinkertainen, ei mitään välejä, ei sarjaa ja vain yksi portti. Eli hyvin kiltti rata, hyvä vaan niin!
Radankävelyn jälkeen hain Netan sisälle harjasin sen, Jannica letitti otsatukan(pitäähän sen nähdä jotain..) ja hain valmiiksi sille ratsastusloimen. Vaihdoin omat ratsastushousut jalkaan, Netta kuntoon ja ei kun verkkaamaan. Kävin kävelemässä tallitien ja sen jälkeen menin lähes heti maneesiin. Maneesissa Netta oli yllättävän rauhallinen, se ei jännittänyt lähes yhtään ja toimi myös ihan ok. Hypyt olivat ihan hyviä, itse hypyissä ei ollut mitään vikaa mutta hallittavuus sen jälkeen... Huhhuh.. Mutta ei se mitään jos toisella on hauskaa ! Lähdinkin aika sekalaisin fiiliksin radalle, hypyt olivat super mutta heppa ei ollut oikein hanskassa?
Tästä näkeee miten innoissaan poni on! 
Kentällä sai aina olla valmistautuva ratsukko, niin kiertelin edellisen ratsukon aikana kenttää. Näytin portin ja kauhukulman. Heppa ei ollut moksiskaan! Olin nääääin helpottunut, koska koulukisoissa kauhukulma oli aika suuri ongelma... Edellinen ratsukko selvitti radan virheittä, tervehdin, nostin laukan, sain lähtömerkin ja ei kun matkaan. Koko rata meni ihan ongelmitta, kutoselle joka oli vaalean vihreä okseri niin tulin ehkä vähän vinossa mutta heppa oli hieno. Netta oli koko radan oikein menossa, ei kertaakaan kieltämässä tai lähteä karkuun. Harmittavaa kyllä tuli rytmi rikko ennen viimeistä pystyä ja se tuli alas. Mutta niin hieno että se ei muuta kun taputuksia, haleja ja herkkuja ansainnut! Äidin kommentti radasta oli että hyvin sujuva rata ja harmittava pudotus. 
Jokaisella oma tyylinsä.. :D




Viimeinen este josta näkyy että etujalka kolahtamassa.. 
c) Sara P
Netan jälkeen menin kyseisen yksärin selkään. En tiedä onko minulla lupaa siitä kirjoittaa tänne mutta sanon lyhyesti että todella hyvin meni ja tultiin toiselle sijalle! Tässä vielä yksi kuva siitä! '

Elikkä vielä yhteenveto päivästä:
Molemmat hepat olivat todella hienoja, en voisi olla tyytyväisempi suorituksiin. Netta meni 70cm hyvän sujuvan 4vp radan. Toinen heppa meni 80cm hienon 0-0 radan ja sijoituttiin toisiksi!

Hoidin Skidin jalan myös eilen, se seisoo aina irti pesupaikalla. Mutta kun meillä on riimunnaru jossa on silmukka yhdessä päässä, niin laitan sen aina tuon pesupaikan putken ympäri. Niin jos se lähtee niin on jotenkin "kiinni". Niin se "karkasi" eilen vaikka oli kiinni, kun hain lääkket tallista. Mutta pettymys Skidille kun ei päässytkään karkuun :D...
"Moikka, mä en siis oo tehny mitään! Tää vaan siirty itsetsään!"

"...tai öh, ei se ehkä ihan mennyt niin" 

"Kuulin että sulla on karkkia taskussa, jos mä oon näin sulonen niin saanko mä ne sitten?"

"Eihän sulla ollut! Haluun jo tarhaan!!"

2 kommenttia:

  1. Hyvät kuvat ja hyvin teillä meni! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja haastoin sut mun blogissa www.ame-elamaontodellista.blogspot.fi

      Poista