maanantai 3. maaliskuuta 2014

Erilainen viikonloppu!

Heippa taas! Postaustahti on ollut aika huono lähiaikoina, koska kuvia ei ole yksinkertaisesti ollut. Tulen koulusta aina sen verran myöhään että ehtii tulla pimeää ja sillonhan kuvista ei tule mitään.

Viime viikko meni Skidillä rennommin, se maastoili joka päivä lukuunottamatta perjantaita ja sunnuntaita. Ihan vain että se pääsee joskus vain hölläilemään ja rentoutumaan! 

Otsikko kertookin paljon viikonlopusta, se oli todellakin erilainen. Perjantai oli vielä ihan tavallinen, oli perus ratsastustunti, mentiin takaosan käännöksiä ja vastalaukkaa. Skidi oli hyvä ratsastaa vaikka sillä oltiin maastoiltu koko viikon, vastalaukat saatiin toimimaan, onhan se yksi Skidin bravuureista! 
Skidi ihmettelee perjantaina
                                
Lauantaina oltiin koko päivä ypäjällä kisaturisteina Jannican kanssa, päästiin äidin kyydillä kun hän oli tuomaroimassa. Kuvailtiin koko päivän luokkia ja tässä saatte pari kuvaa. Lisää kuvia löytyy täältä


Tunnistaako joku tämän ratsukon? :)
Sunnuntaina Skidillä ratsastettiin jopa kolme kertaa! Okei, kaksi kertaa niistä olivat sellaisia 20-30min kertoja. Koska meillä oli tallilla talvitempaus, oltiin Skidin kanssa katrillissa. Se meni ihan hyvin ja Skidi oli oikeastaan ainoa hevonen joka käyttäytyi kunnolla treenienkin aikana ! Esim. kaksi kertaa hevosta piti vaihtaa muille ratsastajille ja viimeisissä treeneissä ratsastaja tippui ja loukkasi itsensä niin että piti ratsastaja ihan vaihtaa. Tuntihevoset vissiin tykkäsivät siitä että pääsivät ulos kentälle! :D 
Mutta onneksi itse esiintyminen meni todella hyvin! Saatte myös pari kuvaa talvitempauksesta! Kaikki kuvat c) Jannica
Kärryviesti, Emppu & Henna ja Lion 
Emppu ylittää esteet :D
Odottelua!

Lisää kuvateksti

Kaikki mukana!
iloinen ja ylpeä hepasta!
Mosse
Tämän talvitempauksen jälkeen äiti piti tavalliseen tapaan estevalmennuksia, tällä kertaa oli Empun eli pikkusiskoni vuoro hypätä Skidillä pitkästä aikaa. Laitoin Skidin Empulle kuntoon ja hän meni Skidillä kävelemään. Valmennuksessa Emppu hyppäsi jumppasarjaa, kapeaa pytsyä, okseria ja kahta porttia. Valmennus meni sinänsä hyvin, tiettyhän Emppu oli jonkin verran hakusessa kun pienestä 128cm ponista pitää siirtyä isoon hevoseen. Lopuksi he hyppäsivät 70-80cm rataa ja jumppasarjan viimeinen este oli ~100cm. Emppu sanoi että hänen kädet olivat ihan spagettia kun Skidi oli niin vahva hänen mielestä! 








 Tätä kuvaa katsoessa sen tajuaa kuinka iso Skidi on :D


Hoidettiinkin sen jälkeen vain Skidi pois ja lähdettiin kotiin.

Pitää vielä erikseen kiittää viime postaukseen kommentoneita(?) kiva kun kerrankin tuli postaukseen jonkin verran kommentteja! Pitäkää se "rytmi" yllä. :)

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Skidin otsapanta on muuten ihana, sopii sille ihan täydellisesti :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus ja tosi kivoja kuvia :)! vitsit Skidi on iso ja hyppää hyvin :D tunnistin itseasiassa kaikki kolme ratsukkoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan se aika jättiläinen 172cm korkea. Ylläriylläri ku samasta seurasta ootte :D paitsi Aadan kanssa

      Poista
  3. Miks et laittanu musta kuvaa tähän :oooooo aw Emppu näyttää nii pienelt :D

    VastaaPoista
  4. Jeee, kiitos kuvista. Ja aahh miten ihana se pikku emppu on skidin selässä <3 / Jessi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Var så god! Du Hamna hit också :D min häst e så snäll nä Emppu kan o fa på den

      Poista