tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pikkuinen selässä

Sunnuntaina oli taas kerran Empun vuoro päästä Skidillä hyppäämään.
Oltiin tallilla jo kahdentoista aikaan, sain tehtäväksi mennä laittamaan tuntihevosia kuntoon ensimmäiselle tunnille. Delegoin parille henkilölle kenet he voivat harjata, itse sain harjattavaksi vuononhevos tamma Gretan. Harjasin sen huolellisesti, koska siitä lähti älyttömästi karvaa kaikista tuntihevosista lähtee karvaa todella paljon vaikka ne ovatkin klipattuja. Laitoin ponin kuntoon, vein tunnille ja autoin ratsastajan selkään. Lähdin maneesista harjaamaan seuraavia hevosia, kun ne olin harjannut niin Emppu saapui vihdoinkin tallille. Lähdettiin yhteistuumin syömään ja sen jälkeen laittamaan Skidiä kuntoon. Harjattiin se myös todella pitkään ja hyvin. Siitäkin lähtee todella paljon karvaa... Laitettiin Skidi kuntoon ja Emppu sai lähteä sen kanssa maastoon kävelemään alkukäyntejä. Itse menin kuvailemaan edellistä estetuntia.
Elin ja Olli
Kiitos blogger laadusta...


Empun tunnin alettua niin he aloittivat normaalilla alkuverryttelyllä ja jatkoivat siitä kavalettitehtävälle. He hyppäsivät rataa johon sisältyi, sarjaa, linjaa, aaltoa ja yksittäisen okserin. Empulla ja Skidillä sujui hyvin. Skidi oli rento, toimi ihan hyvin, hypyt olivat hyviä mutta ainoa ongelma Empulla oli pysyä isommissa hypyissä mukana. Mutta Skidi näyttää aina siltä että se miettisi "Aha, ratsastaja ei hoida, kappas tulempas vähän huonosti niin hyppään täältä kaukaanta Emppu oletko mukana?". Kiltti hevonen se ainakin on! Kun he lopuksi hyppäsivät n. 80cm rataa joka sujui hyvin niin lopettivat siihen. Emppu teki vielä loppuravit ja lähti ulos kävelemään.











Tunnin jälkeen hoidettiin Skidi ja sen jalat hyvin, Emppu hoiti varusteet sen aikaa kun itse olin katsomassa loput valmennukset. Kun oltiin kerätty kaikki esteet pois niin lähdettiinkin kotiin! Vielä pieni videokooste päivästä!

)

8 kommenttia:

  1. aw mikä pari <3 Skidi on nii ihana!

    VastaaPoista
  2. onks empulla blogi?

    VastaaPoista
  3. Mitä järkeä pistää tonne selkään tollanen pieni kokovartalo kl teini sinne jättihevosen selkään?! Kun muutenkin näyttää olevan ongelmia pysyä mukana hypyssä ja repiä sitä hevosta suusta vahvoilla kuolaimilla.
    Onks noloo ku siskollas o paremmat kamat ku itelläs :D:D:D:D sä oot nolo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä järkee laittaa kommentti anonyyminä? Kun muutenkin on niin raukkamainen kommentti ja pakko haukkuu toista. Onks noloo kun et voi kirjottaa asiallisesti edes nimettömänä? Sä oot nolo :DDD

      Ja hei tosi kiva postaus <3

      Poista
    2. Ihan oikea valmentaja tuota ratsukkoa valmentaa. Jos olet itse pätevämpi ja parempi niin ole hyvä ja tule skidillä ratsastaa :D
      Kiitos Mirka!!

      Poista
    3. Mä haluaisin nähdä miten tää anonyymi pysyisi mukana hypyissä, kun on tottunut pieneen poniin ja yhtäkkiä hyppääkin isolla hevosella!

      Emppu ratsasti hienosti, sitäpaitsi ratsastamalla oppii :) ei kukaan ole seppä syntyessään!

      Poista
    4. Samat sanat! :) Emppu kiittää!

      Poista