maanantai 17. maaliskuuta 2014

HunR, Hanko 16.3

Eilen oli Empun vuoro satuloida minun ratsuni, saada verkata se itse ja hypätä se 80cm rata.
Pikkuinen hoitamassa

Mutta mentiin tallille jo yhdeksän aikaan kun oli radanrakennus heti aamusta. Haettiin sen jälkeen Skidi sisään ja harjattiin se hyvin, vaikka olikin vielä pitkä aika 80cm alkuun. Emppu hyppäsin ensimmäisen luokan toisella ponilla, niin ehdin kuvata sitä hetken.




Empun hypättyä unohdetun ja hylätyn radan ponin kanssa, niin hän lähti yli-innokkaana laittamaan Skidiä kuntoon. No lähetin yli-innokkaan pikkukisaajan ja hienon hepan maastoon kävelemään. Kun 60cm oli loppunut otin Ollin käteen koska ratsastajan piti mennä kävelemään rataa, Emppu tuli ja eipä Skidin kävelyttäjää näkynyt :D. Otin riskioton, talutin molempia samaan aikaan(lapset ei näin) onneksi molemmat olivat ihan kiltisiti ja eivät sanoneet toisistaan mitään ja Skidin kävelyttäjä saapui. Emppu tuli takaisin ja käveli vielä hetken ennen kun toinen verkkaryhmä pääsi verryttelemään. Empun verkka meni ihan hyvin, Skidi pysyi rauhallisena ja ei kuumunut tai häslännyt liikaa.
Verryttely loppui, Emppu ulos maneesista ja heti seuraavan ratsukon jälkeen takaisin sisään odottamaan omaa vuoroaan. Emppu sai lähtömerkin, laukannosto ja ensimmäiselle esteelle. Koko rata meni hyvin, uusinnassa Emppu teki lyhyet ja rauhalliset tiet ja pääsi virheittä maaliin. Viimeisellä esteellä meinasi käydä köpelösti mutta Skidi pelasti hienosti. Emppu meni neljänneksi eli viimeiseksi sijoittuneeksi, mutta viimeinen ratsukko meni ohi, eli he olivat ensimmäiset ei sijoittuneet. Hieno suoritus molemmilta!




Skippe oli hieno! Hoidettiin se pois, kylmättiin jalat ja Emppu hoiti veilä varusteet. Äiti piti vielä kilpailuiden jälkeen yhden valmennuksen ja päästiin kotiin syömään ja rentoutumaan!

2 kommenttia: