keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Estevalmennus 15.2

Huom! Tein koululle oman esittelysivun tuohon ylös!
Oltiin Skidin kanssa estevalmennuksessa viime sunnuntaina. Meillä oli ensin kotona kisat, päätettiin yhteistuumin äidin ja Empun kanssa että Skidin ei ihan vielä tarvitse hypätä kisoissa. Treenataan vielä hetki, vaikka se onkin ollut viimeaikoina todella hyvä!
Itse toimin tänään vain kuvaajan roolissa, kuvat onnistuivat ihan hyvin. Minulla oli oma runko mutta Empun putki. Emppu hyppäsi itse uudella tuttavuudella, Latella jonka olisi tarkoitus toimia hänen kisaponina esteillä tämän kauden. Heillä meni todella hienosti ja sijoittuivat 80cm luokassa toiseksi!
Yhteiskuva minun kauhukakaroiden kanssa<3
Hanko riding team yhteiskuva!

Emppu ja Late
Monet teistä muistavat varmaan Mantan? Manta otti ensimmäisen luokkavoittonsa tänään !
Kun viimeinen luokka alkoi menin laittamaan hevosta kuntoon ja palloilin sen kanssa hetken pihalla. Kun pääsin maneesiin aloitin ravaamisen, Skidi oli aika pörheänä kun oli vielä kuulutukset tms meneillään, niin se oli sopivan kevyt heti alusta! Kun olin alkuverkannut valmiiksi ravissa ja laukassa niin aloitettiin yksinkertaisella puomi-portti-puomi tehtävällä. Skidi haluisi vasemmassa kierroksessa kaatua oikealle ulospäin. Sain onneksi sen hyvin korjattua ja oikealle se oli todella hyvä.


Jatkettiin siitä tulemalla pysty-pysty linjaa jossa oli 12,5 metriä välissä, eli sopiva kolme. Tultiin se ensin aika pienenä, sain Skidin hyvin kulmaan ja sieltä ulos. Sen jälkeen tultiin vielä toinen linja ja alettiin tulla rataa. Ensin tultiin pienenä ja sen jälkeen vähän isompana. Skidi oli aivan huippu! Kun tultiin ensimmäisen kerran isompana niin otettiin yksi okseri etujaloilla matkaan, olin tuomassa sitä ehkä vähän lähelle ja jätin sen tyhjäksi ennen estettä. Tultiin vielä pari estettä uudelleen ja Skidi hyppäsi aivan älyttömän hyvin! Se oli todella rauhallinen, hyppäsi hyviä hyppyjä ja sain sen tuotua jokaiselle esteelle hyvin!










Olin niin tyytyväinen hevoseen tunnin jälkeen! Se toimi todella hyvin, ei kuumunut turhia ja tuntui aivan älyttömän hyvältä!

2 kommenttia: