maanantai 22. lokakuuta 2012

46# HIHS!





HIHS:istä kotiuduin lauantai illalla n. 2.30 yöllä.. Meidän näytös loppui vasta kl 00.00 ja meidän vielä piti mennä Idan kautta hakemassa kamani. Videopostausta saatte Lauantailta myöhemmin mutta en nyt ehdi/jaksa sitä väsäillä..

Mutta lähdin jo torstaina aamulla kello 9.10 juna lähti espoota päin. Olin Helsingissä 10.40 Ida oli vastassa juna-asemalla ja lähdetiinkin siitä dösällä heidän luokse. Käytiin eka kaupassa ja tehtiin muuta, sen jälkeen vain tallivaatteet päälle ja suuntana Kirkkonummi. Siellä käytiin hoitaa Idan supersuloista vuokraponia Jakkea! Se kuntoutuu jännevammastaan, niin sitä voi vain kävelyttää. Tarkoitus olisi ollut että oltaisiin otettu Idasta ja Jakesta ihania yhteiskuvia mutta tiettyhän siellä alkoi sataa... Mutta harjattiin se, hoidetiin sen kamoja, nypittiin harja, kylmättiin jalka jne.






Tultiin sen jälkeen Idalle kotiin, syötiin ja katottiin telkkaria ei muuta, mentiin suht aikasin nukkumaan koska aamulla oli aikainen herätys..

Perjantaina herättiin n. 7 aikaan laittauduttiin, syötiin ja lähdettiin dösälle. Oltiin vähän ennen yhdeksää paikalla, meillä oli todella hyvät paikat mistä pytyi hyvin kuvaamaan! Ensimmäisenä oli Amateur Tour, siinä oli paljon tuttuja! Jollakin meni todella hyvin taas kun muilla meni vähemmän hyvin! Oli kyllä todella hyviä ja siistejä ratoja! Koko päivä meni oikeastaan areenalla. Lähdettiin sen jälkeen Idalle, siellä vuokrattiin leffa ja hengailtiin vain.


Lauantaina sit käytiin eka tallilla otettiin nyt kuvia Idasta ja Jakesta, sen jälkeen Ida kävi kävelemässä sillä. Videopostausta myöhemmin! (: En kommentoi kypärättömyyttä.






Sen jälkeen lähdinkin kotiin, esittelen vielä ostokset! (:
















W-Profile:n riimu, Skidi tarvitsi kipeästi uutta riimua kaikki sen omat ovat niin kuluneet! Oliskohan tämä ollut reunokselta(?) 19€!


Ida on jo kauan ollu heppanami pussin velkaa niin nyt saatiin se! (:















Back2Backin housut, alennuksesta 25€





3 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus! kuvia olis voinut olla enemmänkin mutta onneks ehin kattoa niitä jo facebookista ;)

    VastaaPoista
  2. Voii Jakke pappa!! Vuokrasin sitä muutaman kuukauden taisi olla vuonna 2007? Onko Idalla blogia - olisi kiva lukea Jaken kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä ei ole, mutta voin pyytää että ottaisi sinuun vaikka yhteyttä ! (: /erica

      Poista