sunnuntai 28. lokakuuta 2012

49# Haastetta pukkaa!

Tämä on varmaan 3 haaste mikä toteutan, ja minua odottaa paljon haasteita saa katsoa toteutanko kaikki.

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota niille blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. 


1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulleKiitos Cia2. Valitse viisi blogia (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsaElla, Johanna, Anna, Ida
3. Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymysta joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.EN JAKSA KEKSIÄ UUSI KYSYMYKSIÄ TÄHÄN HÄTÄÄN, SAATTE NUO SAMAT! :)  1. Kerro ensimmäisistä kisoistasi!Ensimmäiset kisat olivat kolme vuotiaana Lion ponilla, äiti talutti vieressä ja piti pujotella, hypätä joku 40cm este, puomeja jne. Sellainen tehtävärata! Ruusuke tuli tottakai mukaan! :D 2. Kerro perheestäsi.Siihen kuuluu äiti, isä, pikkusisko ja kaksi koiraa. Äiti on hevosten kanssa töissä ja on tuonut tietty tämän harrastuksen tähän perheeseen! Isä sitten no se kuskaa tarvittaessa hevosia, ja on mukana henksiesti. Kyllä se kisoihin joksus eksyy, mutta ei voi olla kauheasti hevosten parissa hevosallergian takia. Pikkusisko noh, se on vieläkin rasittava kakara joka ihkuilee kaikkia poneja... :D Sekin on paljon hevosten parissa ja ratsastaa Turo  ponia säännöllisesti! (: Koirat on molemmat ovat sekarotuisia, Ansa on Mäyräkoiran ja Pinserin sekoitus, tankki ja läski.. :D Aino taas Ansan pentu ja siinä on vielä Mäyriksen ja pinserin kera laitettu Chihua(?:D) 3. Millaisiin asioihin kiinntät eniten huomiota ihmisissä?Hmm, että ihmiset ovat perus hygienisiä, en kestä haisevia ja rasvaletti ihmisiä! Sitten että he juttelevat, ovat sociaalisia ja että uskaltavat esim. portinavaajat kisoissa sanovat vaikkapa tsemppiä jne. Anteeksi mutta tämä on täysin oma mielipiteeni mutta mielestän hiljaiset ihmiset ovat omituisia. Ja sitten tietty varmaan mihin kaikki kiinnittää vaatetukseen.
4. Kerro parhaista kavereistasi!Täältä ne löytyy! (: + löytyy niit muita! (:5. Millä talleilla olet käynyt? Kerro niistä vähän.En ole ratsastanut vakituisesti muualla kun täällä hangossa. Olen käynyt leireillä muualla jne. mutta en niitä jaksa täälle selitellä! 6. Onko sinulla lemmikkejä?Ansa ja Aino
Nakki..
..ja makkara

 


















7. Paras kesämuistosi?
Oivoi niitä on monta <3 Esim, leiriavustajien kanssa vietetyt yöt tallilla! :D8. Top 5 lempiblogiasi?En osaa sanoa! Niitä on paljon! Cian, Linnean, Ellan, Veeran, Empun ja Idan jne9. Miksi bloggaat?En oikein tiedä! Tämä on kivaa, kun saa itsekkin pitää tätä vähän kun päikkynä! Ja On minulla ollut 100 blogia, mutta lukioiden määrä oli vain 1-5 lukijaa! :D10. Mistä ostat vaatteesi? Heppakaupoista :D Mutta GinaTricot, H&M, Seppälä, Ulla-Dress täällä hangossa, inhoan shoppailemista11. Mainitse vähintään yksi asia/henkilö joka on saanut sinut hymyilemään tänään. Kerro siitä vähän!Minna tänän päivän aluevalkuissa! (Niistä myöhemmin postausta) Skidi oli super! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti