lauantai 3. marraskuuta 2012

51# Top 5 blogit!

Näin tylsänä lauantai iltana mietin että mitä tänne kirjoitan, kuvia on mutta ei oikein aihetta löydy? Kun en viitsi kirjoittaa tänne mitään "tänään ratsastin Brendan,oli kiva kävin Skidin kanssa maastossa", ihan turha kirjoitella mitään tuollaista mutta laitan nyt tähän pari kuvaa tän päivän ratsasteluista. Mutta päädyin nyt tehdä tällaisen pienen erikoispostauksen, eli kerron ensin top 5 blogiani ja sitten pari lukemisen arvoista blogia! (:
eivät ole järjestyksessä

Team Crazy
www.team--crazy.blogspot.com
Cian blogista olen pitänyt kauan, se on varmaan tullut ilmi monessa haasteessa. Cia kirjoittelee hyvien postausvälien mukaan, joskus vähän venähtää mutta ei ole haitaksi. Hänellä on hyvä kirjoitustyyli, kirjoittaa todella hyvää ja selvää tekstiä. Ulkoasu on 10+ ja kuvat ovat melkein aina hyvää laatua! (:


Anna on todella hyväystäväni, ja minä olen auttanut häntä todella paljon tämän blogin perustamisessa. Rianna on taas hänen liikutusheppansa mikä palailee saikulta ja Anna "kouluttaa" sitä. Tykkään Annan blogista sen takia koska, hänellä on hyvä kirjoitustyyli, postaukset saisivat olla ehkä hitusen pidempiä ja iloisempia! Annalla on aina todella hyvä laatuisia kuvia. 
Seppel & Paude
www.sseppel.blogspot.com
Pauden blogia olen seurannut kauan. Tykkään hänen blogista yleisesti. Hän voisi ehkä kirjoittaa useammin, ja kuvia voisi olla uudempia ja enemmän! (:

Goldencoast Pegasos

Tästä blogista tykkään todella paljon! Seuraan tätä epäsäännöllisen, säännöllisesti. Mutta tykkään tästä silti todella paljon! Tässä blogissa on aina paljon kuvia, ja tekstiä. Tykkään lukea tätä myös sen takia koska tässä on aina niin positiivinen kirjoitustyyli!


Miksunblogitus

Tässäkin blogissa on todella kivoja postauksia, paljon erikoispostauksia. Ja varsimkin lempparini videopostauksia, on todella paljon! Tykkään kauheasti katsoa ja tehdä sellaisia!

Tässä vielä pari blogia mitä kannattaa katsoa!
http://jannijahepat.blogspot.fi/ Ulkoasu + kaikki vielä kesken! :D






1 kommentti:

  1. Kiitos paljon!:D En ole blogiisi aikaisemmin törmännytkään, mutta ensivaikutelma on aikas mukava ja saatan ryhtyä myös uudeksi lukijaksi:)

    VastaaPoista