perjantai 30. marraskuuta 2012

59# Pitkästä aikaa kunnollinen postaus!

Moikka! Nyt en ole pitkään aikan ehtinyt tehdö mitään kunnollista postausta, minulla ei ole ollut mitään materiaalia ja kerrottavaa! Mutta tänään kerron tunnistamme kun sain Idan kuvailemaan tuntiamme!

Enisnnäkin lunta on tullut ja tulee ihan järkyttävästi! Täällä on koko päivän vaan lunta tullut todella paljon, mielestäni se on kivaa, mutta tämä määrä tällaisessa hetkessä?! Ei kiitos. Aamulla olivat kuullemma saaneet kaivaa itseään talleihin koska ovet eivät auenneet...

Mutta asiaan! Tänään tunnilla menin kangilla, ihan sen takia että viime viikko jäi välistä. Skidi oli alussa ihan kivan tutuinen, ehkä vähän rasittava kädelle mutta siinä minullakin oli osuuteni. Verkattiin alussa ihan normisti ennen kun alettiin tehdä avoja yhdellä pitkällä sivulla, taas kun toisella piti ratsastaa eteen ja "avaa" ravia. Siinä Skidi toimi hyvin, avoja en oikein saanut ns. läpi mutta pienellä ohjaistuksella onnistui.
Jatkettiin siitä pohkeenväistöillä jotka tehtiin pitkillä sivuilla siirtämällä takaosaa sisälle. Sain sen hyvin onistumaan, mutta siinä jo tunsin että Skidi alkaa kerää kierroksia. Mietin että rauhoitan sitä taputtamalla ja olemalla itse rauhallinen, ei se oikein onnistunut kun äiti huutaa "ERICA KÄDET, KANKEA LÖYSEMÄLLE JA OHJAA KÄTEEN!" En tajua mielestäni minulla oli tajuttoman lyhyet ohjat, kankea pidin kyllä jossain vaiheessa liian kireällä mutta löysäsin sitä heti kun huomasin.

Minulla menee usein hermot siihen jos äiti huutaa jotain ja yritän tehdä parhaani mutta se ei onnistu! Minulla on 3 vaihtoehtoa siinä vaiheessa että mitä teen 1. Huudan takaisin- joskus tätä harrastan mutta se on usein että jooojooo!! ja en oikein kehtaaa.. 2. puran ärsyyntymisen hevoseen- ei onnistu, voitte varmaan itse päätellä miksi. 3. Puren huulea ja jatkaa.- paras vaihotehto!

Tänään minulla meni totaallisesti hermo, en kestänyt enään kun Skidi oli niin hankala, energinen ja rasittava. Tietty itse en todellakaan osaa ratsastaa kunnolla että saisin Skidin kulkemaan kerrankin koko tunnin super, mutta Skidi on oikeastaan pikkutarkka sitä että jos kannan kädet väärin niin ei ei pysty, siinä se taas on opettavainen ja hyvä!

Niin kun tuossa jo sanoin että se oli energinen niin tehtiin tuon jälkeen ympyrää ravissa missä avoimmalla  puolella piti taivuttaa ja sitten päästää.  Sekin meni ihan okei, jatkettiin siitä laukassa samalla tavalla, Skidi oli laukassa perfecto! Mulle tuli sellanen elämä on ihanaa fiilis! Tuon jälkeen tehtiin L:ssä laukannosto S:ssä voltti ja H:ssa käyntiin. Sekin sujui hyvin! Skidi vähän ennakoi laukannostoja, niin kun aina! Tehtiin sama vielä toiseen suuntaan.

Loppuraveissa Skidi oli ihan sairaan reipas ja eteenpäin. Yritin rauhoittaa puolipidätteillä ja hidastamalle kevennystä, mutta ei. Skidi päätti että täällä on kiva juosta kovaa! Yritin kauan että saan rauhalliseksi, n. 10min jälkeen se onnistui ja siirsin käyntiin!




Sitten vielä! mitä pidätte uudesta jouluisesta ulkoasusta? Onko todella järkky vai kiva? Sofia oli ihana ja teki bannerin! Muistakaa huomenna bloggerin pitäisi päästää ensimmäisen joulukalenteri luukun!

Nähdään! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti